25n
Orgull
Orgull

Més de 800 persones es pugen al Bus de Paterna a la platja en la seua primera setmana de servei

Aquesta línia de transport que connecta Paterna amb Port Saplaya es va posar en marxa el passat 20 de juny per a permetre que els paterners i paterneres es traslladen a la costa

Més de 800 persones es pugen al Bus de Paterna a la platja en la seua primera setmana de servei
29/06/2021 -

Més de 800 persones han utilitzat el Bus a la Platja que uneix Paterna amb Port Saplaya en la primera setmana de servei.

La línia, que es va posar en marxa el passat 20 de juny, connecta el municipi amb la costa, permetent que els veïns i veïnes puguen utilitzar el transport públic per a traslladar-se fins a la platja.

Tal com ha afirmat la Tinenta Alcalde de Mobilitat, Núria Campos “l’ús del bus a la platja no sols s’ha consolidat sinó que va en augment any rere any, gràcies al fet que suposa una bona alternativa de transport fins a la platja, oferint una bona freqüència de pas i múltiples parades per a facilitar l’accés dels veïns i veïnes de la ciutat, convertint-se en una línia amb un gran acolliment entre la ciutadania paternera”.

En 2021, 811 persones han usat el servei en la primera setmana de funcionament, mentre que en 2020 els usuaris en aqueix període van ser 731. Els dies de major afluència han sigut el 24 de juny, amb 196 viatgers, i el diumenge 27 amb 168.

El Bus a la Platja realitza unes 7 rutes diàries, amb una duració de 30 minuts per trajecte, de dilluns a diumenge ininterrompudament, entre les 9.30 del matí (des de Paterna) i fins a les 19.15 (des de Port Saplaya), i té onze parades en el municipi.

El servei funcionarà fins al 5 de setembre per a permetre que les famílies paterneres puguen desplaçar-se en bus fins a la platja durant el període de vacances escolars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 2 =