25n
Orgull
Orgull

Més de 200 persones gaudeixen de la Piscina d'Estiu de Paterna en el seu primer dia d'obertura

Més de 200 persones gaudeixen de la Piscina d'Estiu de Paterna en el seu primer dia d'obertura
21/06/2021 -

La piscina d’estiu de Paterna va obrir les seues portes ahir per a 220 persones que van gaudir del primer dia de bany en aquestes instal·lacions municipals.

La instal·lació aquàtica romandrà oberta fins al 5 de setembre, de dilluns a diumenge, d’11 a 20 hores, amb l’aplicació del corresponent protocol anticovid per a garantir la seguretat de tots els usuaris/es i banyistes.

El Tinent Alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora ha afirmat que “l’èxit d’afluència, malgrat que l’aforament està limitat al 60% de la capacitat, mostra el gran acolliment de la piscina d’estiu que, des de la seua remodelació integral, s’ha convertit en una de les principals opcions d’oci per als paterners i paterneres durant la temporada d’estiu”.

La primera jornada d’obertura es va desenvolupar amb total normalitat i amb el compliment de totes les mesures de seguretat per a evitar la propagació del coronavirus, tant per part del personal municipal com per part dels usuaris i usuàries.

El recinte està delimitat per parcel·les que poden ser compartides exclusivament per familiars i/o convivents i s’ha senyalitzat el sòl perquè s’utilitzen recorreguts diferents d’entrada i eixida als gots, evitant l’encreuament de banyistes.

Durant aquesta temporada es podrà accedir ininterrompudament a la piscina d’11 a 20 hores, mitjançant compra de tiquet tant en línia (venda anticipada) com en taquilla.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 15 =