25n
Orgull
Orgull

Més de 200 conductors van passar a disposició judicial durant el mes de juny per delictes contra la seguretat viària

91 conductors per conduir sense permís o llicència, 105 per fer-ho sota els efectes de begudes alcohòliques, dues per abandó del lloc de l’accident, cinc per conducció temerària i un per conduir amb presència de drogues en l’organisme

Més de 200 conductors van passar a disposició judicial durant el mes de juny per delictes contra la seguretat viària
10/07/2021 -

Un total de 204 conductors van passar a disposició judicial durant el mes de juny passat per l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil en la Comunitat Valenciana, la majoria d’ells per conduir sota els efectes de l’alcohol o per circular sense permís o llicència.

En concret, 91 conductors han passat a disposició judicial per conduir sense permís o llicència, 105 per fer-ho sota els efectes de begudes alcohòliques, dues per abandó del lloc de l’accident, cinc per conducció temerària i un per conduir amb presència de drogues en l’organisme.

Per províncies, en la de València s’ha actuat contra 43 conductors per mancar de permís o llicència, 48 per conduir sota els efectes de l’alcohol i un per abandó del lloc de l’accident, segons ha informat l’Institut Armat en un comunicat.

En la de Castelló, la Benemèrita ha actuat contra 13 conductors per mancar de permís o llicència, 22 conductors tots per conduir sota els efectes de l’alcohol, tres per conducció temerària i un per abandó del lloc de l’accident.

Finalment a la província d’Alacant, 35 per mancar de permís o llicència, 35 per conduir sota els efectes de l’alcohol, un per conduir amb drogues en l’organisme i dos per conducció temerària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + un =