25n
25N
25N

Més de 2.000 persones voten durant les primeres 24 hores d'Ontinyent Participa

La regidora de Participació Ciutadana, Virtudes González, anima a la ciutadania a “votar els projectes que vulguen que s’executen durant l’any 2021”

Més de 2.000 persones voten durant les primeres 24 hores d'Ontinyent Participa
18/11/2020 -

Un total de 2.131 veïns i veïnes d’Ontinyent han votat durant les primeres 24 hores d’Ontinyent Participa. Unes votacions que finalitzen el pròxim 29 de novembre i que, aquesta vegada, estan realitzant-se únicament a través de la web www.ontinyentparticipa.es.

La regidora de Participació Ciutadana, Virtudes González, que participava en la presentació de pressupostos de l’àrea d’Igualtat i Govern Obert, explicava que el projecte d’Ontinyent Participa es mantindrà en l’any 2021, aprofitava l’ocasió per a animar a la ciutadania a votar els projectes finalistes del 17 al 29 de novembre: “Per al Govern d’Ontinyent és important conéixer les inquietuds de la nostra ciutadania i per això volem que vote els projectes que vulguen que s’executen durant l’any 2021”, manifestava.

Cal recordar que pot votar tota la ciutadania major de 16 anys i empadronada a Ontinyent. Podran votar les 5 propostes que desitgen, les quals es poden consultar a un audiovisual disponible a les xarxes oficials de l’Ajuntament (facebook, twitter i Youtube) a través del qual cada persona i entitat proposant explica els beneficis de la seua proposta per a la ciutat. Així mateix, i tot que les votacions es realitzaran únicament a través de la plataforma web des de l’Ajuntament i a partir del dilluns 23 es comptarà amb dinamitzadors socials que estaran per la ciutat per ajudar a votar a tot aquell veïnat que desitge participar en aquesta edició a través de tablets eliminant així les tradicionals paperetes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + quatre =