caixa popular

Marzà: 'Treballem cada dia per a millorar la qualitat dels serveis educatius i culturals des de la proximitat'

Marzà: 'Treballem cada dia per a millorar la qualitat dels serveis educatius i culturals des de la proximitat'
26/01/2018 -

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha visitat la localitat de Càlig amb motiu del Seminari d’Hivern del Consell, que se celebra a Vinaròs el cap de setmana. Durant la visita ha estat acompanyat per l’alcaldessa de la localitat, Ernestina Borràs, i la resta de membres de la corporació municipal.

La visita s’ha centrat als espais relacionats amb l’educació i la cultura de la localitat, concretament, el CEIP Felicinda Collell i la Torre de Càlig.

“La nostra actuació se centra a millorar la qualitat dels serveis educatius i culturals des de la proximitat. Continuem treballant per una educació de qualitat per als xiquets de Càlig”, ha comentat el conseller Marzà, i ha afegit que “volem potenciar la nostra riquesa patrimonial i fer-la visible, com és el cas de la Torre de Càlig”.

D’aquesta manera, al CEIP de la localitat la Conselleria ha dut a terme la reforma de la cuina i del menjador, amb una inversió de al voltant de 40.000 euros. A més, mitjançant el Pla Edificant, es preveuen diverses actuacions de millora per al centre. D’altra banda, per a la millora de la Torre de Càlig, des de Cultura de la Generalitat s’estan posant tots els mitjans d’assessorament tècnic que necessita l’Ajuntament perquè aquesta obra puga ser acabada amb els fons FEDER.

L’alcaldessa de la localitat ha aprofitat la visita per a agrair al conseller les actuacions al CEIP Felicinda Collell: “el menjador escolar ja és una realitat per a tots els nostres xiquets”. A més, ha animat la Generalitat a continuar amb aquestes polítiques que aposten per mantindre viva la cultura, la història i la societat dels pobles valencians.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + dotze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats