25n
25N
25N

Marzà advoca per reeditar el Botànic "amb els equilibris que siga" per a "evitar el creixement de la dreta més extrema"

Creu que “no té sentit” airejar disputes: “Mai se m’ha sentit parlar o discutir polítiques públiques d’un company”

Marzà advoca per reeditar el Botànic "amb els equilibris que siga" per a "evitar el creixement de la dreta més extrema"
29/12/2018 -

El conseller d’Educació i integrant de Compromís, Vicent Marzà, ha considerat que el Govern del Botànic –que conformen el PSPV i la coalició i dóna suport Podemos– “ha de continuar amb els equilibris que siga” perquè les seues polítiques “són les millors per a cohesionar la societat i evitar el creixement de la dreta més extrema”.

Així ho ha asseverat el titular d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de l’Executiu valencià en ser preguntat per les pròximes eleccions autonòmiques i si, de cara a aqueixos comicis, els socis del Pacte del Botànic haurien d’estar més units i no discutir entre ells.

Marzà s’ha mostrat convençut que “no hi ha perill de fagocitació” entre les diferents formacions, que “han demostrat en aquests més de tres anys una voluntat que està per damunt dels partits”.

“El Botànic ha de continuar, amb els equilibris que siga, no passa res, perquè són les millors polítiques per a cohesionar la societat i evitar el creixement de la dreta més extrema construint una societat més unida i diversa”, ha declarat el conseller, que ha postil·lat: “No tinc cap dubte, ni m’ho plantege; per damunt de tot està el Botànic i per damunt del Botànic estan les persones que viuen i que volen al País Valencià”.

Marzà ha assenyalat que Compromís, socialistes i Podem tenen diferents visions en alguns temes, la qual cosa és “bona” però ha afegit que “no té cap sentit” airejar disputes. “Mai se m’ha sentit parlar o discutir polítiques públiques d’un company, no té cap sentit, hi ha suficients valors en positiu del govern i de les persones i els partits que el conformem per a explicar les diferències sense entrar a discutir o tirar per terra el que fa el contrari”, ha raonat Marzà, que ha reblat: “Cal fer tot perquè la gent viva millor més enllà dels partits”.

“L’ÚNIC CAMÍ, TREBALLAR JUNTS”

En la mateixa línia, ha apostat per “posar en valor la capacitat transformadora de les polítiques públiques que està portant acabe el Consell i l’únic camí és treballar junts”.

Al seu judici, l’actual govern de la Generalitat “ha trencat dos grans mites al seu favor: el que la dreta gestiona millor l’econòmic, quan el que fa és malgastar i fer fallida, i el que l’esquerra no s’entén i només discuteix”.

“Deien que no duraríem i estem aprovant el quart pressupost amb major normalitat que governs d’un sol color i amb una relació personal, formal i política que ningú pensava. Estem demostrant que és possible governar amb diversitat, que és la realitat de la vida”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 4 =

CCCC
torrent