25n
Orgull
Orgull

Marzà: "El 28 d'abril es decideix entre si volem seguir avançant o fer passes enrere amb la gent corrupta que només vol privilegis"

INMA CABALLER/CORTS

Marzà: "El 28 d'abril es decideix entre si volem seguir avançant o fer passes enrere amb la gent corrupta que només vol privilegis"
30/03/2019 -

La coalició Compromís ha celebrat aquest matí a la Vall d’Uixó, un acte a peu de carrer a la plaça del Parc, que ha permés a la ciutadania preguntar directament als candidats de Compromís, Mónica Oltra, Vicent Marzà, Marta Sorlí i Mònica Àlvaro, els quals han contestat totes les qüestions plantejades pels veïns i veïnes de la Vall.

La candidata a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, ha assenyalat que “en aquesta campanya estem centrant-nos en les polítiques per a les persones, no en el discurs públic que parla de tot menys de la vida real de la gent. Hui estem als peus d’aquest institut nou en la Vall d’Uixó –l’IES Honori Garcia- fent valdre l’educació pública, també amb l’altre institut de la Vall que estem a punt de remodelar amb una reforma integral, on incloure una important Formació Professional, que estem promocionant i és una garantia de futur de cara també als nostres sectors productius, que és el que necessita la nostra economia, les nostres empreses. Fem de la Formació professional no la germaneta pobra sinó una eixida digna , una eixida necessària i una eixida que va en el sentit d’apostar per una economia al servei de les persones, una economia no de l’especulació com passava abans amb el Partit Popular, una economia al servei de la vida i de les persones”.

Així ho ha manifestat en un acte a peu de carrer, en la plaça del Parc de la Vall d’Uixó junt amb el cap de llista a les Corts per Castelló, Vicent Marzà, la cap de llista al Congrés per la circumscripció de Castelló, Marta Sorí, i el candidat a l’alcaldia de la Vall, Ferran Darós.

Davant de prop de 150 persones, Oltra ha afirmat què “hui reivindiquem els serveis públics, l’educació pública i reivindiquem la política que des de Compromís hem posat en marxa en els diferents governs, que ha posat en el centre a les persones. Mentre altres parlen de banderes, parlen de neandertals, nosaltres estem parlant ací de la vida de les persones i de les preocupacions que la gent té quan s’alça al matí, que tenen a veure amb la vida quotidiana i la necessitat de què la política siga una ferramenta útil perquè eixes vides siguen més fàcils”.

“Els representants polítics de Compromís hem demostrat que som la força política d’arromangar-se, de pic i pala, de no parar de treballar i això s’està notant en els governs. Hui també parlem de les eleccions generals perquè és molt important que el 28 d’abril, la política en les urnes es reflectisca com eixa ferramenta que ha de millorar la vida de la gent”, ha assenyalat.

Així mateix ha subratllat què “els representants de la dreta són més perillosos per inútils que per corruptes, i això que eren a muntó corruptes. Per exemple hui que estem en la Vall i la candidata del PP és d’ací recordar com la gestió nefasta de la senyora Bonig en la Generalitat va deixar un forat de molts milions d’euros , que ara ens obliguen a pagar indemnitzacions per sentències judicials, 9,5 milions d’euros per no fer l’autovia de la CV-95 a la Vega Baixa; més encara per la mala gestió de l’Avinguda de Dénia a Alacant, que costarà 14,6 milions d’euros al Consell o la indemnització a la concessionària del Port de Benicarló, que ha supost 2,1 milions.

Per la seua banda, el cap de llista a les Corts per Castelló, i conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha assenyalat que “estem recorrent poble a poble, plaça a plaça per a parlar amb la gent i fer-ho reivindicant les polítiques valentes que milloren la vida de la gent. Per això estem hui ací en una plaça per a poder escoltar i respondre directament davant la ciutadania i explicar-los que és el que proposa Compromís per a seguir millorant la vida de la gent. Davant d’una campanya en què els grans partits estan parlant de banderes i d’odi, problemes què no són els de la gent, nosaltres venim a parlar de com hem millorat i com continuarem millorant la vida de la gent, de com s’han generat 200.000 llocs de treball des que està Compromís al govern . De com hem fet possible que ací a la Vall hi haja 47 mestres i professors més, o que s’hagen fet inversions de més de 3 milions i mig d’euros en construcció de centres educatius. Per això estem arribant a la gent, mostrant-nos com som, persones de carrer, honestes i que tenen com a únic objectiu millorar la vida de la gent, d’això és el que va el 28 d’abril, si volem seguir avançant o fer passes enrere, amb la gent corrupta que només vol privilegis per uns pocs, i no drets per a molts”.

Així mateix, la cap de llista de Compromís al Congrés per la circumscripció de Castelló, Marta Sorlí, ha recordat que “la millora de la vida de la gent també passa per Madrid, per aconseguir allí un finançament just per tindre una millor sanitat, millors escoles… Hem demostrat que podem portar la veu dels nostres pobles a Madrid per defensar la nostra taronja, enfront de les mentides d’altres; per exigir l’alliberament de l’AP-7… Per això, cal omplir les urnes de somriures”.

A més dels parlaments, els assistents han pogut formular preguntes als candidats, a manera d’assemblea moderada per Ferran Darós. Durant el col·loqui s’han interessat per diferents assumptes com ara les propostes econòmiques, educatives i sanitàries de Compromís, així com de la posada en marxa de les nombroses i pioneres lleis impulsades durant aquest mandat per Compromís.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + catorze =