25n
25N
25N

Marzà denuncia davant la Policia amenaces en les xarxes després d'acusar Vox a Les Corts de "trencar Espanya"

Marzà denuncia davant la Policia amenaces en les xarxes després d'acusar Vox a Les Corts de "trencar Espanya"
11/02/2020 -

El conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha denunciat davant la Policia amenaces anònimes que ha rebut a través de les xarxes socials referents a la intervenció que va realitzar a Les Corts Valencianes en les quals va acusar Vox de voler “trencar Espanya”.

Segons ha explicat el titular d’Educació, pertanyent a la coalició Compromís, en ser preguntat per aquesta informació d’Eldiario.es en una roda de premsa que ha oferit a Castelló, no és la primera vegada que rep aquestes amenaces, les quals –segons ha dit– “tenen un cert caràcter polític”.

Sobre aquest tema, ha apuntat que la denúncia respon a “plantar cara” a l’extrema dreta, “doncs no es poden deixar passar”, per la qual cosa va creure “convenient” denunciar les amenaces en les institucions pertinents, no només per a perseguir als qui ho han fet, sinó per a llançar el missatge que no va a donar “ni un pas arrere”.

“Per molt que ens amenacen i intenten intimidar-nos i assenyalar-nos als qui pensem diferent, la democràcia està per damunt d’això i ens hem de poder expressar amb tota la llibertat i hem de poder cosir la societat i no dividir-la, que és el que estan fent determinats partits de l’extrema dreta”, ha afegit Marzà.

En aquesta línia, ha explicat que són amenaces que ha rebut a través de les xarxes i que estan ja en coneixement de la Policia “perquè les investigue”. “No pot haver-hi eixes actituds, i determinats discursos no poden portar al fet que la gent pense que es poden fer determinades afirmacions o amenaces a qui siga, i per açò es tracta de plantar cara”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 6 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus