25n
25N
25N

Marzà defensa l'avançament de les oposicions davant la convocatòria de vaga de STEPV

Marzà defensa l'avançament de les oposicions davant la convocatòria de vaga de STEPV
23/11/2020 -

El conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha defensat l’avançament de les oposicions docents a maig per la necessitat d'”estabilitzar les plantilles i donar seguretat laboral”, una convocatòria que es publicarà “en les pròximes hores” i contra la que STEPV ha convocat una vaga per al dijous 10 de desembre.

El sindicat va anunciar aquest diumenge la mesura davant l’avançament de les oposicions a professors de Secundària, FP, ensenyaments artístics i Escola Oficial d’Idiomes (EOI) “en plena pandèmia”, alertant de sobrecàrrega de treball en un curs “tan complicat”.

Marzà, en roda de premsa, ha remarcat que “és ben evident” que són oposicions que s’haurien d’haver realitzat enguany, al final del curs passat, i que va ser impossible per la pandèmia. Per tant, ha afirmat que es realitzaran al maig amb totes les garanties.

La seua convocatòria és necessària, al seu judici, per a estabilitzar la situació dels professors i que els alumnes tinguen “projectes de llarga duració i una transformació educativa més eficient”.

“Les oposicions, ens agrade o no el sistema, són la forma que tenim per a estabilitzar les plantilles i dotar de millores als equips i de més estabilitat”, ha insistit en la presentació d’uns filtres per a evitar la propagació del virus a les aules.

És més, el titular d’Educació ha recalcat que aquesta convocatòria aportarà la seguretat laboral en els centres que “desitja qualsevol sindicat” i redundarà en una major igualtat d’oportunitats per a la ciutadania.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − quatre =