25n
25N
25N

Marzà dona suport a actors i guionistes en la seua crítica al pressupost d'À Punt

Marzà dona suport a actors i guionistes en la seua crítica al pressupost d'À Punt
11/10/2019 -

El conseller de Cultura, Vicent Marzà (Compromís), ha recolzat aquest divendres les crítiques dels actors i guionistes valencians per la falta de pressupost i projectes en À Punt, defensant que la radiotelevisió pública valenciana “hauria de tindre molts més recursos perquè el sector cultural i creatiu tinga de debò tota la potència possible”.

“Evidentment, com a servei públic que és, necessita més pressupost i una major aposta”, ha asseverat a preguntes dels periodistes després de rebre als auxiliars de conversa d’anglés a la Universitat Politècnica de València (UPV).

La Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) i Escriptors De l’Audiovisual Valencià (EDAV) van reclamar aquest dijous més pressupost per a À Punt després de constatar com “ha minvat bastant” la quantitat de treball encarregat en 2019 per a produir ficció i doblatge, així com la reemisión de “sèries de fa més de deu anys durant mesos per la manca de nous productes”.

Marzà ha subscrit la petició “com a conseller de Cultura”, en entendre que a la televisió pública li correspon “generar llocs de treball de qualitat”. “És la Ford de l’audiovisual valencià, de la cultura”, ha reiterat.

En aquesta línia, ha posat l’accent que per a À Punt és “essencial” disposar de més fons, després que el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) donara llum verda a la fi de setembre l’avantprojecte de pressupostos per al 2020, que estima en 56.018.598 euros l’aportació de la Generalitat, 127.265 més que enguany.

No obstant això, el titular de Cultura ha anomenat al fet que compte amb “molts més recursos perquè el sector cultural i creatiu tinga tota la potència possible”, amb el suport del seu departament, i que així “puga prestar de debò aqueix servei públic”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =