25n
25N
25N

Martínez: "Bonig va signar fa dos mesos el nostre compromís per la reversió de l'Hospital de Torrevella"

Martínez: "Bonig va signar fa dos mesos el nostre compromís per la reversió de l'Hospital de Torrevella"
18/10/2020 -

La portaveu del PSPV-PSOE en les Corts Valencianes, Carmen Martínez, ha recordat que la popular Isabel Bonig, “va signar fa dos mesos el nostre compromís perquè l’Hospital de Torrevella tornés al sistema públic”. Així ho ha assenyalat en resposta a les declaracions de la presidenta del PPCV, a qui ha recordat que, tant en el pacte del Botànic com en el pacte de Reconstrucció, que també van signar els populars, “es defensa un model de gestió pública dels serveis on es preval la salut de ciutadans per sobre dels beneficis de qualsevol empresa”.

En aquest sentit, Martínez ha criticat que el PP “es manifeste molt ràpidament per a defensar als accionistes d’empreses privades sanitàries” però que mai “ixen al carrer per a lluitar pel benestar dels ciutadans” i ha titllat de “vergonyós” que “aquells que van desmantellar la sanitat pública valenciana durant tants anys ara es posen la careta dels seus majors defensors”. Així, la dirigent socialista ha reiterat que el model sanitari que defensa aquest Consell “és un model on els beneficis pararan a la salut dels ciutadans, no a un accionariat”.

Carmen Martínez ha volgut aclarir que a l’Hospital de Torrevella “no es produirà una reversió sinó una finalització del contracte” i que, tal com apareix en el pacte de Reconstrucció, “que també és un pacte amb la societat valenciana”, en acabar el contracte “el centre ha de recuperar-se per a la titularitat pública”. “Aquest Consell opta per un model públic on el balanç es fa en termes de salut i no en costos de tractaments”, ha apuntat.

Per això, Carmen Martínez ha defensat que quan l’Hospital de Torrevella passe a tenir titularitat pública “hi haurà majors inversions, s’augmentaran les infraestructures i es milloraran les ràtios” i ha indicat que, encara que durant tots aquests anys l’hospital va ser gestionat per una empresa privada, “les inversions en el centre sortien dels impostos de tots els valencians i valencianes”.

Finalment, Martínez ha recordat al PP que, durant els seus vint anys de govern, “es van dedicar a escatimar en Sanitat, retallant plantilles i abandonant per complet les infraestructures”, per la qual cosa els ha demanat “ser més seriosos i reconéixer que el seu model és un absolut fracàs”. “La salut dels valencians i valencianes està per davant de tot, i més en aquests moments”, ha apuntat la dirigent socialista qui ha assegurat que el Partit Popular “esmente per a crear confusió i parla sense cap mena de rigorositat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + cinc =

bombers
bombers
Valencia activa