25n
25N
25N

Marta Aledo, Vicente Vergara i Ana Ramón Rubio triats com a jurat per al 4º Festival de curtmetratges de Requena

Marta Aledo, Vicente Vergara i Ana Ramón Rubio triats com a jurat per al 4º Festival de curtmetratges de Requena
05/04/2017 -

Per a la seua elecció s’han tingut en compte les seues carreres professionals dedicades al seté art. Vicente Vergara és membre del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació; l’actriu Marta Aledo ha treballat en pel·lícules com “Les abraçades trencades” o “Els amants passatgers” i més recentment, per la seua participació en la sèrie televisiva “Vis a vis”; finalment, la guionista i directora Ana Ramón Rubio és la responsable de la webserie “Sense vida pròpia”.

Els tres membres del jurat de la 4ª edició de “Requena i… Acció!” hauran de decidir els guanyadors de la Secció Oficial, que es pot consultar en la web oficial del festival. Als divuit treballs que ja han sigut seleccionats per a lluitar per la Menina a Millor Curtmetratge, se sumaran els dos que decidirà el públic que es done cita el pròxim 20 d’abril a les vuit de la vesprada en Aragó Cinema per a la celebració del Prefestival a València; eixe dia, no solament servirà per a tancar definitivament la Secció Oficial, sinó que a més es veurà l’estrena de l’espot de presentació del festival, que enguany compta amb la participació especial de l’actor requenense Joaquín Climent, qui rebera un homenatge en la primera edició de “Requena i… Acció!” en 2013.

ana-ramon-rubio vicente-vergara marta-aledo

Tots els membres del jurat estan lligats d’una o una altra forma al món del cinema. Marta Aledo va començar a despuntar en 1997 amb el seu paper en “Coixí de seguretat”, de Juanma Sota Ulloa, també s’ha posat després de les càmeres per a dirigir dos curtmetratges: “Test” (2007) i “Pichis” (2009); Vicente Vergaracomenzó a treballar en la Cartellera Túria en 1972, la qual cosa li converteix en el membre més longeu de la redacció de la qual és una de les revistes culturals més importants de la ciutat de València; en aquests moments, compagina el seu lloc en la nova cadena pública valenciana amb el seu amor incondicional pel cinema; per la seua banda, Ana Ramón Rubiotrabajó en TVE, Telecinco i l’antiga Canal 9. Va saltar a la fama per la seua labor com a directora i guionista d’una de les webseries espanyoles més reeixides dels últims anys, “Sense Vida Pròpia”. Ells seran els encarregats de lliurar els premis d’aquesta edició del festival de Requena, una comesa que no es presumeix res fàcil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =

museo prehistoria