25n
25N
25N

Torna MarisGalicia 2020, una festa per als amants del marisc Gallego però a València

La desena edició de MarisGalicia, la Gran Festa del Marisc, se celebrarà en l’Antiga Estació del Grau del 25 de setembre al 18 d’octubre

Torna MarisGalicia 2020, una festa per als amants del marisc Gallego però a València
24/09/2020 -

Un any més se celebrarà MarisGalicia 2020 en la capital del Túria, una cita on els amants del marisc no poden faltar. Aquesta fira, que circula per les ciutats més importants d’Espanya s’ha vist obligada a interrompre la seua activitat per la pandèmia de la Covid-19. No obstant això, sí que se celebrarà a València, sota estrictes mesures de seguretat. Aquest trosset de Galícia estarà del 25 de setembre al 18 d’octubre (de 12.30 a 16.30 h i de 19.30 a 23.30 h) a l’Antiga Estació del Grau de València, situada al costat del Port de València.

En aquesta gran festa hi haurà, a més del bon marisc, molts plats típics de la seua gastronomia. També és una bona oportunitat per a conéixer més de prop la cultura i les tradicions de la terra del nord. Enguany, a més, se celebra el desé aniversari de MarisGalicia 2020.

Seguretat abans de res en MarisGalicia 2020

L’oferta gastronòmica es localitzarà en gran carpa de més de 1.500 metres quadrats amb contínua ventilació. A més, s’ha habilitat una gran terrassa a l’aire lliure. L’esdeveniment comptarà amb tots els protocols de seguretat per a protegir la salut de les persones.

Quina és l’oferta culinària de MasGalicia 2020? En aquesta fira gallega es podrà tastar i assaborir plats molt típics i coneguts de les terres gallegues com el polp a Feira, petxines de pelegrí al forn, zamburiñas, cloïsses, percebes… El marisc arriba directament de la mar diàriament en camions-piscina. Encara que també es trobaran arrossos, riques empanades, pastissos i pa artesà.

A l’interior de la carpa s’instal·laran diferents estands a través dels quals serà possible adquirir els plats ja cuinats. La carpa disposarà de nombroses taules i cadires oferint total comoditat als comensals.

Tots els visitants apreciaran l’ambient d’una llotja gallega. Amb música folklòrica com a teló de fons i els saborosos plats en la taula, “els comensals se sentiran com si estigueren a Galícia”.

Programació d’activitats MarisGalicia 2020 València: Dates i horaris

Les persones que visiten la Gran Festa del Marisc de Galícia trobaran cinc estands. El primer, el forn, amb diferents empanades, pastissos i exquisit pa gallec cuit en el dia. En un altre lloc s’ofereix un gran assortit d’arrossos i clòtxines. Els mestres arrossers preparen les receptes davant els comensals. També hi ha una pulpería. Ací el plat estrela és el polp, al punt de cocció i ‘a feira’ o ‘amb cachelos’.

Un altre estand està especialitzat en planxa i bullits. El marisc es troba viu en aquaris. “Només cal triar el desitjat i… de l’aquari a la planxa”. També s’oferiran tota mena de licors i vins típics de la regió en el bar i no faltarà una zona de venda de records de Galícia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − dotze =