25n
25N
25N

La Marina de València obri un procés de participació ciutadana

Amb aquesta consulta es pretén triar noms per a alguns dels espais de La Marina

La Marina de València obri un procés de participació ciutadana
27/03/2017 -

La Marina de València ha obert un procés participatiu perquè veïns, treballadors i, fins i tot, visitants trien el nom per a alguns dels espais, amb l’objectiu de convertir-los en llocs recognoscibles, atractius i que els ciutadans puguen identificar ràpidament. I és que el nom és un dels elements més importants per a reconéixer un lloc.

Fins ara, alguns espais de la Marina s’identificaven utilitzant nom genèrics. És per aquest motiu pel qual des del Consorci València han decidit dur a terme aquesta consulta ciutadana.

Per això, i en una primera fase de treball intern, intentaran diagnosticar les necessitats de cada espai, així com identificar quines activitats es podrien dur a terme per a atraure els ciutadans. A continuació, es realitzaran entrevistes a treballadors, veïns i visitants per a, finalment, posar en comú les idees a través de taules de debat. Tot aquest procés participatiu es durà a terme durant els mesos d’abril, maig i juny.

Finalment, a més de la creació de noms per a tots aquests espais, també es realitzaran noves senyalitzacions, accessos i itineraris perquè els valencians puguen desplaçar-se amb tranquil·litat per la Marina, i dirigir-se ràpidament cap al lloc que estan cercant.

En definitiva, amb aquestes mesures, la qual cosa es pretén és que La Marina de València deixe de ser un espai descontrolat per a convertir-se en un més atractiu per al públic, però també en un espai que forme part del senyal d’identitat de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − tres =