25n
25N
25N

La Marina estrena una gasolinera més sostenible con panells solars i lloguer de bicis

La Marina estrena una gasolinera més sostenible con panells solars i lloguer de bicis
10/01/2020 -

La Marina de València amplia els seus serveis per a les embarcacions amarrades en la dàrsena amb la remodelació de la gasolinera, situada en la zona de marina nord, i un espai renovat que inclourà una sèrie de mesures per a causar menor impacte mediambiental, al costat d’un minimercat i un servei de lloguer de bicicletes.

La nova gasolinera comptarà amb captadors solars, que produiran el 50% de l’aigua calenta, i emprarà plaques fotovoltaiques, acumuladors i lluminàries tipus LED per a la generació de l’energia elèctrica destinada a la seua il·luminació interior i exterior.

Paral·lelament, la instal·lació podrà aprofitar l’aigua de pluja i condensació de les màquines d’aire condicionat per a regar per degoteig les jardineres confrontants.

Un dels serveis més atractius per als propietaris de les embarcacions amarrades en la Marina serà la instal·lació d’un minimercat per a garantir el proveïment dels vaixells, al costat d’un servei de lloguer de bicis per a desplaçar-se per l’interior de la dàrsena o per València.

Els treballs de remodelació començaran a final de mes i finalitzaran previsiblement a principis de març, detalla l’organisme en un comunicat.

La Marina de València és una de les marines públiques més grans d’Europa i una de les més modernes del Mediterrani, amb més d’un milió de metres quadrats que reuneixen empreses de serveis nàutics com a pintura, reparació, venda o lloguer d’embarcacions, electricitat i electrònica, neteja, acastillatge i veleries.

Compta amb diversos certificats de garantia, com la màxima distinció de l’International Marine Certification Institute (IMCI); les cinc estreles de Blue Star Marina, certificat que reconeix la qualitat de les marines en temes com a serveis i activitats, seguretat, instal·lacions per a embarcacions, neteja o recollida i gestió de residus; la certificació ‘Q‘ de Qualitat per a instal·lacions nàutic-esportives, que atorga l’Institut de la Qualitat Turística Español (ITCE); el distintiu Sicted de ‘Compromís de Qualitat Turística’, promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), i la ‘Bandera Blava’ per a ports esportius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 9 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
informacion coronavirus