25n
25N
25N

La Marina de València vibra amb Ara Malikian

La Marina de València vibra amb Ara Malikian
04/06/2018 -

Si a una interpretació magistral s’uneix l’energia i, sobretot, la passió per la música i en concret, pel violí, ixen meravelles com les que han omplit durant la nit de dissabte i diumenge el recinte de La Marina Nord de València amb el concert d’ ARA MALIKIAN en “La increíble gira del Violín”.

malikian2Amb les entrades esgotades per a la primera nit des de setmanes abans, Ara Malikian i els seus músics van obrir una segona nit de concert per a recórrer des de sons clàssics de Bach o Paganini fins als ritmes rockers de Led Zeppelin, passant per música de pel·lícula i composicions pròpies del músic, que destil·lava força per tots els costats.

Tot un concert eclèctic on Ara Malikian va demostrar la seua mestria amb el violí sense parar de pegar bots i ballar al ritme del seu instrument i dels d’una banda a l’altura del repte de tocar amb l’artista libanés. L’acompanyament de bateria, guitarra, viola, violoncel, contrabaix i percussions índies va ser el complement perfecte per a fer vibrar els espectadors.

Entre interpretació i interpretació Malikian feia referències a la seua família d’origen armeni, a la seua infància i a la beca que el va portar a Alemanya, on va estudiar amb el seu violí heretat mentre es treia uns ingressos treballant en un cabaret, fins a arribar a l’actualitat. Una història que ha marcat la seua forma d’interpretar i sentir, violí en mà, i que serveix en esta gira de fil conductor.

Dues hores de música i llums que van complir i superar de sobres les expectatives de tots els assistents amb una passió que només Ara Malikian i el seu violí podrien transmetre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =

CCCC
torrent