25n
Orgull
Orgull

La Marina comptarà amb tres informadors turístics per a acostar la seua oferta a la ciutadania

La Marina comptarà amb tres informadors turístics per a acostar la seua oferta a la ciutadania
17/08/2018 -

La Marina de València disposarà de tres informadors turístics, que seran alumnes-treballadors, a partir de la segona quinzena de setembre, la labor del qual serà donar a conéixer i “acostar” a habitants i visitants tota l’oferta del recinte marítim.

Els informadors són alumnes-treballadors que participen en el Taller d’Ocupació ‘Atenció a la Ciutadania’, un projecte de l’Ajuntament de València finançat conjuntament pel Servef i el Fons Social Europeu, segons ha informat el Consorci València 2007, òrgan gestor del recinte marítim, en un comunicat.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de València i el Consorci València 2007 col·laboren per a generar ocupació i per a “acostar” La Marina tant a turistes com a ciutadania, i promocionar així un “gran espai públic singular”, amb un “important” patrimoni històric i amb “múltiples i interessants activitats relacionades amb la nàutica, la cultura i la innovació.

Els informadors turístics desenvoluparan la seua labor centre i fora del recinte marítim. Dos d’ells se situaran en l’emblemàtic ‘Poal’ de la Marina, situat enfront de l’Edifici del Rellotge, que actualment és el punt turístic on s’instal·la #visitComarquesValència, un espai gestionat per la Diputació de València que mostra les oportunitats turístiques de tot el territori valencià.

Així mateix, els treballadors també passejaran per la dàrsena per a poder informar “a peu de carrer” als visitants. El tercer informador se situarà en el quiosc de la Marina de València, en la Plaça de l’Ajuntament, en ple centre de la ciutat.

“INCREMENTAR L’OCUPABILITAT”

El Programa de Tallers d’Ocupació del SERVEF, cofinançat pel Fons Social Europeu, es configura com un programa mixt d’ocupació i formació que té com a objecte “incrementar l’ocupabilitat” de les persones aturades de vint-i-cinc o més anys.

El Taller d’Ocupació ‘Atenció a la Ciutadania’ és un projecte de l’Ajuntament de València que compta amb tres especialitats diferents. En una d’elles, un total de deu alumnes reben la formació teòric-pràctica per a obtenir el certificat de professionalitat ‘Promoció Turística Local i Informació al Visitant’.

A més de les classes impartides per docents especialistes, des del mes d’abril, els participants estan treballant a peu de carrer com a informadors turístics per a conéixer les condicions laborals reals.

El Consorci València 2007 també s’ha encarregat d’impartir una sessió formativa al grup, amb la finalitat de mostrar-los la realitat de la Marina de València: un espai públic amb més d’un milió de m2, obert a la innovació i la nàutica, amb més de 60 empreses, i que es consolida ja com un gran escenari d’oportunitats per a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − tres =