tros al plat

Marina Genius Lab, l'escola d'estiu en la qual els xiquets crearan la seua versió de la ciutat

Marina Genius Lab, l'escola d'estiu en la qual els xiquets crearan la seua versió de la ciutat
06/06/2017 -

La ciutat que els xiquets somien serà el repte que abordaran els participants de la quarta escola d’estiu organitzada per Chiquiemprendedores amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de València a través de Vit Emprén, la xarxa d’emprenedors innovadors que l’Ajuntament ha posat en marxa a través de València Activa. Esta iniciativa, que tindrà per marc La Marina de València entre els dies 26 i 30 de juny, a més de fomentar l’esperit emprenedor dels més xicotets, els brinda la possibilitat de crear la ciutat en la qual els agradaria viure.

En la presentació de Marina Genius Lab, La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València i responsable de VIT Emprèn, Sandra Gómez, ha destacat la “gran capacitat per a imaginar idees creatives i situacions innovadores” dels xiquets i les xiquetes. Per açò, ha valorat aquesta iniciativa amb la qual els “ajudem a desenvolupar el seu talent i a tindre confiança per a aconseguir les seues metes”. A més, ha apuntat que el joc és una de les maneres “més efectives per a adquirir coneixements i desenvolupar habilitats”. Així, ha remarcat que “començar a una edat primerenca a fomentar aquestes facultats és fonamental per a consolidar la cultura de l’emprenedoria i convertir València en una fàbrica de talent”.

Sandra Gómez ha valorat molt positivament que aquesta activitat es desenvolupe al voltant de la Marina Reial, “un espai en què l’Ajuntament vol assentar un ecosistema vinculat a ‘emprenedoria i la innovació”. El lloc escollit ha sigut la base que ocupa Innsomnia, un hub d’innovació especialitzat en l’acceleració i incubació de projectes de base tecnològica a través de l’acord amb grans companyies que confien en l’entitat per a incorporar les últimes innovacions al seu model de negoci. “Volem que La Marina es convertisca en un referent d’innovació i emprenedoria on tinguen lloc tot tipus d’activitats”, indica Ramón Marrades, director estratègic de la Marina. “Barrejar els emprenedors amb els xiquets és la millor forma d’inspirar-los i desenvolupar una cultura emprenedora”, ha afegit Francisco Esteban, d’Innsomnia.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − cinc =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
nadal paiporta 2018
nadal rocafort 2018
Nadal Rafelbunyol
Obra Yolo en el teatro escalante
bienal mislata
Talia
Olympia