25n
25N
25N

Maria Josep Amigó: “Guadassuar ha sabut invertir les ajudes en actuacions necessàries i no en obres faraòniques que no beneficien els veïns”

Maria Josep Amigó: “Guadassuar ha sabut invertir les ajudes en actuacions necessàries i no en obres faraòniques que no beneficien els veïns”
18/10/2016 -

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat la localitat de Guadassuar, amb la finalitat de conèixer les actuacions realitzades a través del Pla d’Inversions Sostenibles (PIFS) de la Diputació en el municipi de la Ribera.

El pla té com a objecte regular la concessió d’ajudes econòmiques destinades a la realització d’inversions financerament sostenibles dels municipis i entitats locals menors de la província de València, en immobles de titularitat municipal.

 A Guadassuar s’han executat vuit actuacions amb una inversió aproximada de 200.000€, on s’inclou l’adequació de l’àrea del cementeri, el poliesportiu municipal i altres actuacions amb el fi de millorar l’eficiència energètica.

 La vicepresidenta ha destacat que “la millor manera de conèixer les necessitats del municipis es visitant-los. El projecte ha estat invertit en actuacions necessàries i que fan que el dia a dia dels veïns siga més agradable i no en actuacions d’obres  faraòniques”.

 Per la seua part, l’alcalde de Guadassuar, Salvador Montañana, ha qualificat la visita “com a molt gratificant i satisfactòria, doncs hem pogut mostrar-li a la vicepresidenta quasi totes les actuacions fetes i li hem comunicat que han estat molt ben rebudes pel nostre veïnat”, ha afegit que “hem aprofitat l’ocasió per mostrar-li la necessitat de fer una actuació completa en la Gran Via de reparació de vials i passeig, i donar una solució al trànsit al final de l’Avinguda Diputació amb una Rodona. Donant-li per últim les gràcies pel Conveni Singular signat per rematar l’edifici de la Policia Local a la Plaça de la Generalitat, antic pati de “Les Escoles”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 14 =