caixa popular

Maria Josep Amigó destaca la Fira Comercial de Meliana com a dinamitzadora del teixit productiu local i comarcal

La vicepresidenta de la Diputació de València ha assistit a la inauguració de la 18ena edició de FIMEL, una fira que posiciona a Meliana com a pol d’atracció comercial i agrícola

Maria Josep Amigó destaca la Fira Comercial de Meliana com a dinamitzadora del teixit productiu local i comarcal
23/09/2017 -

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha participat en l’acte inaugural de la 18ena edició de la Fira Comercial i Agrícola de Meliana (FIMEL), on ha destacat «la importància d’aquesta iniciativa comercial com a element dinamitzador del teixit productiu municipal i comarcal», a més de «permetre donar a conèixer els comerços del municipi, els seus productes i serveis, i apropar aquest sector a tots els veïns i visitants».

La vicepresidenta ha refermat «la necessitat de potenciar el comerç de proximitat, amb productes de la nostra terra i de qualitat, per fer possible la viabilitat del sector i evitar el tancament dels seus establiments». Un comès per al qual ha reiterat el suport de les administracions valencianes i, en particular, de la Diputació de València.

Junt a la vicepresidenta també han assistit a l’acte inaugural de FIMEL el diputat de Medi Ambient, Josep Bort; el diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur; la consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián; el director general de Comerç i Consum, Natxo Costa; l’alcalde de Meliana, Josep Riera; així com membres de la corporació municipal i alcaldes i regidors de localitats veïnes.

Precisament, l’alcalde de Meliana, Josep Riera, ha incidit en que aquesta fira comercial «constitueix un pol d’atracció per als comerciants i veïns i veïnes de Meliana i de la resta de localitats de l’Horta Nord». Riera ha destacat que mitjançant la celebració d’aquesta fira «hem aconseguit recuperar el valor dels productes de l’horta i la tradició del camp valencià, a més de potenciar i donar a conèixer el distintiu Productes de l’Horta de Meliana –marca registrada per part de l’Agència de Patents i Marques– com a diferenciador de la resta de productes agropequaris de distinta procedència».

 

Comerç, música i cultura

La vicepresidenta, acompanyada per Josep Riera i la resta d’autoritats, ha tingut ocasió de recórrer els més de 60 expositors –dels quals un elevat nombre formen part dels comerços i entitats locals de Meliana– que conformen la present edició de FIMEL. Maria Josep Amigó s’ha interessat pels productes autòctons, des de les varietats típiques de l’horta i l’agricultura valenciana a peces artesanals, roba, calçat, comestibles i altres productes i serveis d’una fira que espera rebre, fins el proper diumenge, a diversos milers de visitants.

A més, els curiosos que s’acosten al llarg del cap de setmana fins a FIMEL podran gaudir d’un ampli ventall d’activitats culturals, musicals, propostes lúdiques i d’oci orientades a tots els públics, que permeten superar la vessant estrictament comercial d’aquesta la fira.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − un =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris