caixa popular

Maria Josep Amigó assumeix la presidència de la Diputació fins el plenari del pròxim dimarts

La Diputació ha acceptat la renúncia de Jorge Rodríguez

Maria Josep Amigó assumeix la presidència de la Diputació fins el plenari del pròxim dimarts
12/07/2018 -

La Diputació de València ha celebrat una sessió plenària extraordinària en la que s’ha acceptat la renúncia de Jorge Rodríguez com a diputat provincial i cap de la corporació. La vicepresidenta Maria Josep Amigó assumirà la presidència de la institució fins el proper plenari del dimarts 17 de juliol, quan es nomenarà el nou president acordat per tots els membres de l’equip de govern i tindrà lloc la presa de possessió del nou diputat o diputada.

La presidenta de la Diputació ha tancat la sessió i ha afirmat que “no oblidem que, per moltes coses que diguem ací, el més important no són les paraules, sinó els fets, i la feina que cada dia es fa als nostres pobles i ciutats, treball que tornarà finalment la dignitat a les nostres institucions, sempre amb la certesa que el temps posa a cadascú al seu lloc”.

En acabar la sessió, Maria Josep Amigó ha afegit que “continuarem amb el gran treball que s’ha realitzat des del 2015 a la nova Diputació. S’han dut a terme canvis molt importants, i seguirem treballant amb el compromís ferm per potenciar l’autonomia dels municipis”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 4 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018