caixa popular

Maria Josep Amigó assisteix al lliurament dels Premis a l’Excel·lència que atorga la Unió Professional de València

Aquests guardons reconeixeran la trajectòria i dedicació de la doctora Ana Lluch, la Fundació ADEIT de la Universitat de València, l’Associació gvSIG i la Fundació Novaterra

Maria Josep Amigó assisteix al lliurament dels Premis a l’Excel·lència que atorga la Unió Professional de València
24/05/2017 -

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, assisteix aquest dijous a l’acte de lliurament dels II Premis a l’Excel·lència, que concedeix la Unió Professional de València en una cerimònia que tindrà lloc a l’Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València.

Aquests guardons pretenen reconèixer la tasca desenvolupada pels  professionals valencians i valencianes en el camp científic, tècnic, social, cultural i humà a través de la seua dedicació individual, col·lectiva, empresarial, institucional o mitjançant altres entitats adreçades a l’àmbit col·legial professional de la demarcació de València.

Així, en la modalitat d’Innovació i Investigació es reconeixerà la trajectòria de la doctora Ana Lluch, responsable del servei d’Hematologia i Oncologia de l’Hospital Clínic de València i referent de la lluita contra el càncer de mama.

En l’apartat de Formació i Ocupació, el guardó serà per a la Fundació ADEIT de la Universitat de València, en virtut del nexe que estableix entre el món universitari i acadèmic i el món empresarial. Des de l’ADEIT desenvolupen una important tasca d’assessorament i d’acolliment d’emprenedors. Així mateix, l’Associació gvSIG ha estat mereixedora del reconeixement en la categoria d’Internacionalització, per portar el seu software lliure a més de 160 països.

La Fundació Novaterra ha resultat vencedora en la modalitat d’Igualtat d’Oportunitats – Responsabilitat Social Corporativa per la seua implicació i compromís amb la igualtat d’oportunitats mitjançant el seu treball amb persones en situació d’exclusió social.

Aquests II Premis a l’Excel·lència Professional compten amb el suport del Banc Sabadell i un jurat conformat per la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra; pel president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro; el president de l’Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez; el director de fabricació de Ford Almussafes, Dionisio Campos; a més del president de la Unió Professional i degà del Col·legi d’Advocats de València, Rafael Bonmatí; i la secretaria de la Unió Professional i degana del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics i de Grau de València, Angélica Gómez.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 10 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats