25n
25N
25N

Maria Josep Amigó assisteix a l’acte commemoratiu del 25é aniversari de COCEMFE-CV

La vicepresidenta participa dimecres en una cerimònia en la que es reconeix al col·lectiu per un quart de segle al servei de les persones amb discapacitat i els seus familiars

Maria Josep Amigó assisteix a l’acte commemoratiu del 25é aniversari de COCEMFE-CV

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, assisteix hui a l’acte commemoratiu pel 25è aniversari de la Confederació de Persones amb Discapacitat Física y Orgànica de la Comunitat Valenciana (COCEMFE-CV). El Centre de Turisme de València (CdT) albergarà una cerimònia per a la que està confirmada l’assistència de representants de les 100 associacions integrades en la Confederació, de representants del sector social i del món universitari.

Durant l’acte, estan previstes les intervencions del president de COCEMFE a la Comunitat Valenciana, Javier Segura, el president de COCEMFE estatal, Anxo Queiruga, a més de la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra.

Aquest esdeveniment, conduït per la periodista Angélica Morales, de la Fundació de la Universitat de València, s’articula envers el lema ’25 anys per la inclusió i l’associacionisme’, i en el mateix es projectarà un audiovisual que recull instantànies de la trajectòria de l’entitat al llarg del darrer quart de segle.

Així mateix, està prevista la lectura d’un manifest i l’entrega de reconeixements a les federacions provincials de l’entitat per la seua tasca desenvolupada en favor del col·lectiu i de l’associacionisme.

COCEMFE-CV celebra el seu 25è aniversari en el context de la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, establert per l’Organització de Nacions Unides (ONU), el 3 de desembre, i del X Aniversari de la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, ratificada per l’estat espanyol en 2008.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − tretze =