caixa popular

Maria Josep Amigó assisteix a la tradicional dansà de la Font de la Figuera

La vicepresidenta ha destacat “el respecte dels habitants de la Font per aquesta tradició, que l’ha convertit en una de les festivitats de referència en la província”

Maria Josep Amigó assisteix a la tradicional dansà de la Font de la Figuera
06/09/2017 -

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, visitarà demà el municipi de la Font de la Figuera per a assistir a la seua tradicional dansà, en un esdeveniment al que també assistirà la secretària autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando, entre altres autoritats del municipi.

Aquest ball popular, que en la majoria dels casos ha sigut transmès de pares a fills, està reconegut com a Festa d’interès turístic provincial. Durant la vetlada, que se celebra cada any en la localitat de La Costera, participaran unes 120 parelles al ritme de la música lluint la indumentària típica de la població.

La vicepresidenta ha destacat “el respecte dels habitants de la Font per aquesta tradició, que l’ha convertit en una de les festivitats de referència en la província”. Així mateix, la dansà de la Font és una de les més antigues de la Comunitat Valenciana, i conserva el seu ritual pràcticament intacte malgrat el pas dels anys.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 13 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris