25n
25N
25N

Mª José Català: "La ciutat no pot seguir en mans del tripartit. Continuarà bruta, insegura, col·lapsada i sotmesa"

La candidata del PPCV diu que en La Nau “volen ser catalans de segona” i assegura un problema de neteja i “inseguretat” a València

Mª José Català: "La ciutat no pot seguir en mans del tripartit. Continuarà bruta, insegura, col·lapsada i sotmesa"
26/03/2019 -

“Volem convidar als ciutadans a reflexionar, en 30 segons, sobre com està València hui. Volem aspirar a una València lliure”, ha iniciat María José Català. És la candidata del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) a l’alcaldia de la capital i, de moment, l’únic nom conegut de la llista. Segons l’aspirant, la ciutat no pot seguir governada pel Govern del La Nau perquè “continuarà bruta, insegura, col·lapsada, sense possibilitat de creixement econòmic i sotmesa a una imposició després d’una altra”, ha asseverat.

Català ha presentat l’inici de la seua precampanya per a les Eleccions Municipals del pròxim 26 de maig en l’àtic del conegut Café Madrid. Allí, a la terrassa, ha presentat un espot amb el qual vol “animar als ciutadans de València a participar de manera activa i transmetre’ls” el que asseguen “respecte a la ciutat”. “Hem d’aspirar a sentir una València lliure”, ha afegit. Segons la candidata, la ciutat és “efectivament” una població “sotmesa” als “designis d’uns governants que transmeten imposicions de tota mena”.

Segons la candidata del PPCV, la “llibertat” és l'”eix fonamental” de la campanya dels populars a qualsevol nivell, des de nacional fins a municipal. Ha assenyalat el seu defensa d’una “llibertat ideològica” que “es contraposa” a aqueixa suposada imposició del govern municipal. “Una llibertat en matèria cultural que es contraposa a la imposició cultural, lingüística i educativa”.

Durant les declaracions als mitjans i en la posterior presentació de la web ‘sientevalencialibre.es’, Català ha asseverat alguna cosa que, al seu judici, senten com a preocupació els habitants de València; la falta de neteja i la inseguretat. “Si deixem valència 4 anys més en mans del tripartit què passarà amb la ciutat i els seus senyals d’identitat”, ha tornat a afegir sobre una possible repetició de la Nau.

“Càntics catalanistes”

Al costat de la web i l’espot, el PPCV també ha afegit un whatsapp i un formulari en el qual qualsevol usuari pot ser part “activa” de la campanya. Convida de nou, com en l’espot, als ciutadans a “reflexionar”: “M’agradaria que et parares 30 segons a pensar com està València hui. Si com jo veus una ciutat desatesa que ha empitjorat, amb barris degradats i més bruta. Si veus una ciutat amb impostos que ofega als emprenedors. Una ciutat sotmesa, condemnada al trànsit caòtic i ‘guiños’ al catalanisme i a imposicions lingüístiques, educatives i culturals. Si també ho veus, pregunta’t com estarà València dins de quatre anys”, diu al vídeo.

Segons la candidata l’ajuntament necessita “un repasset quant a modernització” perquè, assegura, funciona com un “de fa 50 anys” perquè està “excessivament burocratitzat”.

L’estratègia de vincular als governs progressistes valencians amb un suposat catalanisme de Vox i Ciutadans també són compartides per Català. Segons en la web que han llançat, “el tripartit ha atorgat més de 300.000 euros en subvencions directes a entitats afins a l’independentisme català”, sense detallar a quins ni l’afinitat. També afig a aquesta línia la “imposició” de la desfilada de les Reines Magues “on s’han pogut escoltar càntics catalanistes“.

Català es veu com la candidata guanyadora enfront dels quals, segons ella, “no es creuen” la Comunitat ni València: “Prefereixen ser, bé… Catalans de segona“, ha assegurat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − onze =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020