25n
25N
25N

Marenostrum repta a Medi Ambient i assegura que celebrarà el festival en Pinedo

Marenostrum repta a Medi Ambient i assegura que celebrarà el festival en Pinedo
10/07/2019 -

El festival Marenostrum assegura que se celebrarà en el Spai Canal en Pinedo (València) els pròxims dies divendres 12 i dissabte 13 de juliol, “en la data i lloc previstos”, perquè disposa de “llicència d’activitat en ordre per a això”.

A través de la pàgina de Facebook del certamen s’ha penjat un comunicat en el qual els seus responsables afirmen que la cita de música electrònica es desenvoluparà “tal com s’havia anunciat”.

Cal recordar que aquest dimecres la Generalitat Valenciana, a través del departament de Medi Ambient, ha emés un informe negatiu a la celebració del festival de música entorn de la Sala Canal. Fonts de la Conselleria han confirmat que s’ha dictaminat un informe negatiu al desenvolupament de l’esdeveniment, al qual es preveu una assistència de 6.000 persones, i que, a partir d’ací, s’elaborarà una resolució vinculant, per la qual es rebutja donar l’autorització.

Per part seua, la Subdelegació de Govern ja s’havia mostrat contrària a la celebració del festival basant-se en les objeccions apuntades per la Guàrdia Civil, entre altres que la infraestructura no es considera adequada per a la quantitat de públic, la ubicació de l’aparcament, que obliga a travessar una carretera, l’accés des d’una única via i la situació al parc natural de l’Albufera.

Sobre aquest tema, Marenostrum defensa que té “moltes més mesurades de seguretat i menys impacte ambiental que el festival remember que celebra el Palmar aquest cap de setmana o l’actuació de l’orquestra Montecarlo en el Perellonet el dissabte”.

Aquests esdeveniments, subratllen, “rebran més gent” que el Marenostrum “i estan en el cor del Parc de l’Albufera”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − tres =