Marenostrum assegura que la seua sisena edició se celebrarà a la Sala Canal

Marenostrum assegura que la seua sisena edició se celebrarà a la Sala Canal
11/07/2019 -

Marenostrum Xperience celebrarà la seua sisena edició aquest cap de setmana durant els dies 12 i 13 de juliol a la Sala Canal de Pinedo. Els promotors van presentar fa més de dos mesos tot el projecte tècnic, que contempla les mesures de seguretat adoptades per a garantir la celebració de l’esdeveniment amb totes les garanties per als 6.000 assistents confirmats.

L’organització compta amb un dispositiu de seguretat de més de 50 persones, així com més d’un km de clos per al contorn de l’entorn. Els promotors de l’esdeveniment disposen hui dia amb tots els informes favorables i es troben en una situació d’indefensió absoluta, al no haver rebut per la via oficial el supòsit informe, al qual sí que semblen haver tingut accés els mitjans de comunicació.

Davant el publicat, el promotor vol manifestar el seu absolut respecte per l’àmbit del Parc Natural de l’Albufera i garanteix haver complit amb totes les mesures exigides per l’administració competent, recollides en la documentació tècnica presentada fa dos mesos.

Garanteixen que el recinte està perfectament barrat, sense permetre l’accés a camps confrontants; únicament, es pot accedir a l’esdeveniment per la carretera del Riu, per la qual cosa no pot haver-hi afecció a l’avifauna. Per a evitar contaminació lumínica, es comunica expressament que no hi haurà focus de llum orientats cap amunt. També està contractat l’estudi acústic pertinent. I s’han pres totes les mesures necessàries per a evitar l’accés als camps limítrofs.

La Sala Canal porta realitzant esdeveniments des dels anys 80 amb un altíssim nivell de qualitat i una imatge i reputació impecable, que ha quedat palesa al llarg de tota la seua trajectòria.

Així mateix, els promotors afigen que Marenostrum ha adoptat moltes més mesures mediambientals i de seguretat que els espectacles publicitats per a aquest mateix cap de setmana i al llarg de tot l’estiu, dins del Parc Natural de l’Albufera, com els que es detallen a continuació:

Festes de la Verge del Carmen: El Perellonet
Divendres 12 de juliol Discomòbil
Dissabte 13 de juliol Karaoke del grup Montecarlo
Dilluns 15 de juliol Musical “Com hem canviat” patrocinat per l’Ajuntament de València
Dissabte, 13 de juliol. Clavariesses del Palmar
Remember La Ruta

Programa Festa de la Joventud. Pinedo.
Dijous 18 de juny. Discomòbil Equip Afther
Divendres 19 de juny. Sicomòbil
Dissabte 20 de juliol. Macrodiscomòbil.

Així mateix en El Saler també es troben programats diversos esdeveniments durant la primera quinzena d’agost amb motiu de la festivitat de San José i la Verge dels Desemparats, actuació del grup Tenesse, diversos DJ´s.

En paraules de la gerent de l’esdeveniment, Paula Adán, “volem traslladar a tots els assistents el major missatge de tranquil·litat ja que no entenem perquè es genera aquesta incertesa a escassos dies i hores de la celebració de l’esdeveniment, quan des del principi hem informat amb tota precisió a les autoritats competents. I fins hui tots els informes són favorables”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =

cultura als barris 2019
programacion rialto
alcasser
anna i la maquina del tiempo
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019