25n
25N
25N

Un 'maremóvil' amb la Geperudeta recorrerà els carrers de València la setmana que ve

Un 'maremóvil' amb la Geperudeta recorrerà els carrers de València la setmana que ve
08/03/2021 -

La imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats recorrerà, en el seu vehicle especial envidrat, conegut com a ‘maremóvil’, els carrers de la ciutat de València els dies 15, 16 i 17 de març, com a “gest d’afecte”, especialment al món faller després de la suspensió de les festes i de la tradicional ofrena de flors a causa de la pandèmia.

Amb aquesta iniciativa, que s’ha produït a petició del cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, i en la qual col·labora també la Basílica i la Germanor de Seguidors de la Verge, es busca “unir al món faller” però també “a totes les famílies que han patit i pateixen la pandèmia”, ha indicat l’Arquebisbat en un comunicat.

El vicerector de la Basílica, Álvaro Almenar, ha avançat que està previst que, durant el recorregut, la imatge de la Verge s’acoste en el seu vehicle a les proximitats dels hospitals i cementeris, encara que l’itinerari no es divulgarà prèviament i tampoc es realitzaran parades per a evitar les concentracions de persones.

La imatge pelegrina de la patrona de València anirà en el seu vehicle habitual, conegut com el ‘maremóvil’, del qual no serà baixada “en cap moment” però sí que s’acostarà a les zones pròximes a tots els hospitals i cementeris “en reconeixement de les persones afectades i mortes pel coronavirus”.

El vicerector ha assenyalat que es tracta d’un “gest de proximitat” per les Falles, que s’haurien d’haver celebrat en aqueixes dates, perquè els fidels “puguen presentar-li a la Mare de Déu una oració o enviar-li un bes a distància, per a evitar concentracions i amb totes les mesures establides”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =