25n
25N
25N

El 'Maremóbil' inicia el dilluns un recorregut per tota la diòcesi

El 'Maremóbil' inicia el dilluns un recorregut per tota la diòcesi
14/05/2021 -

El ‘Maremóbil’ amb la imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats iniciarà dilluns que ve un recorregut per tota la diòcesi de València, a petició del cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, “per a visitar el territori diocesà de nord a sud i d’est a oest, i estar prop de tots els devots en temps difícils de pandèmia”, segons ha informat l’Arquebisbat en un comunicat.

La iniciativa sorgeix després del “bon acolliment” del pas del ‘Maremóbil’ la setmana passada del 3 al 7 de maig per localitats de l’àrea metropolitana de València, i el passat 9 de maig, per carrers de València capital, en el dia de la festa de la Verge.

D’aquesta manera, segons apunten des de la Germanor de Seguidors de la Verge, la Mare de Déu podrà concloure el recorregut per l’àrea metropolitana, visitant algunes de les localitats pròximes a València que encara quedava per recórrer, i arribar fins als extrems del territori que comprén la diòcesi, des del Racó d’Ademuz fins a la costa d’algunes localitats alacantines pertanyents a la diòcesi valentina.

Aquest trajecte, que inclourà, a més, algunes poblacions que rebran per primera vegada la visita de la Verge, com Alcoi, es realitzarà durant els dies que queden del mes de maig, seguint els mateixos protocols a causa de les restriccions per la pandèmia.

Així, el ‘Maremóbil’, al qual acompanyaran membres de la Germanor dels Seguidors de la Verge, no realitzarà parades i no es comunicarà l’horari ni la ruta prèviament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 15 =