25n
25N
25N

L'Assemblea Feminista fa una crida a ocupar aquest dissabte els carrers pel 25N

L'Assemblea Feminista fa una crida a ocupar aquest dissabte els carrers pel 25N
22/11/2019 -

L’Assemblea Feminista de València ha convocat aquest dissabte una marxa nocturna a la ciutat per a reivindicar la llibertat de les dones també en els àmbits i els espais de la nit de qualsevol tipus, des de carrers i llocs públics fins a locals privats d’oci, segons ha informat en un comunicat.

Amb aquesta marxa, es vol denunciar els diversos casos d’agressions masclistes en contextos lúdics i espais destinats a l’oci i la diversió ocorreguts últimament, com és el cas de la violació múltiple que es va produir en la discoteca Indiana de València el mes de setembre passat.

D’aquesta manera, es vol reivindicar el dret de les dones a moure’s lliurement, a ser respectades en qualsevol context, i gaudir sense haver de suportar cap mena d’assetjament ni atemptat contra la integritat física o mental.

En el marc de les mobilitzacions que es donen cada any al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, l’Assemblea Feminista convida a les dones a eixir al carrer un dissabte a la nit per a reclamar aquest espai que també els pertany com a ciutadanes autònomes i lliures.

Sota el lema ‘Prenem la nit’, aquesta marxa nocturna no mixta partirà a les 22 hores de la plaça Sant Valero, en el barri Russafa, segons les mateixes fonts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =