caixa popular

Marxa per la igualtat a Alfafar

Una marxa per a reivindicar una igualtat real entre homes i dones. Esta part de la Corporació Municipal ha participat de la marxa al costat del teixit associatiu i veïns i veïnes

Marxa per la igualtat a Alfafar
08/03/2017 -

Dins del programa creat per al Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, s’ha dut a terme una caminada per a reivindicar igualtat entre homes i dones real i efectiva.

Esta marxa que es realitza des de fa diversos anys congrega a diferents persones de la societat d’Alfafar. L’Alcalde del municipi, Juan Ramón Adsuara, no ha volgut perdre’s esta activitat i al costat de la regidora d’Igualtat, Amparo Sanjuán i part de la Corporació Municipal, han acompanyat a part del teixit associatiu del municipi i veïns i veïnes de la localitat. Les i els participants han eixit des de la Plaça de l’Ajuntament per a conscienciar de la importància de crear igualtat en tots els àmbits de la societat, sota una pancarta amb el lema “Alfafar per la Igualtat”.

La marxa ha finalitzat en el barri Orba, concretament en el local social de l’Associació Cultural Andalusa, on totes les persones que han participat en la marxa han gaudit d’un desdejuni de xocolata amb xurros.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 17 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC