caixa popular

València acull la II Marxa No Competitiva contra la violència de Gènere

València acull la II Marxa No Competitiva contra la violència de Gènere
10/11/2017 -

La II Marxa No Competitiva contra la violència de Gènere recorrerà, el pròxim diumenge 12 de novembre, 5,5 kilòmetres dels carrers del centre de la ciutat amb l’objectiu de mostrar el suport de la societat a totes les víctimes de la violència de gènere.

Amb motiu d’este acte no competitiu, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal, el Centre de Gestió de Trànsit ha informat del tancament del tram de l’Albereda situat entre el Pont del Real i el de l’Exposició, que es durà a terme a partir de les 6.30 hores per a procedir al muntatge de l’eixida i la meta.

A més d’esta zona, on també es celebraran diverses activitats d’animació exhibicions esportives, classes col·lectives i tallers, s’aniran tancant i obrint els carrers conforme l’itinerari de la marxa.

El recorregut començarà al passeig de l’Albereda, entre el pont de l’Exposició i el pont de les Flors a les 10.00 hores. Passarà per la Porta de la Mar, Colón, Guillem de Castro i la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria per a tornar a l’Albereda on, d’11.00 a 13.00 hores tindran lloc les activitats esmentades.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + nou =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios