25n
25N
25N

València acull la Marxa Ciutat de València Gran Fons 2019

València acull la Marxa Ciutat de València Gran Fons 2019
31/05/2019 -

La ciutat de València acull aquest cap de setmana la Marxa Ciutat de València Gran Fons 2019 que, per primera vegada, s’obri a la participació internacional en aquesta edició. La Marina serà el punt d’eixida i d’arribada dels participants, la qual cosa fa de València l’única ciutat europea que integra tant l’inici com el retorn d’un Gran Fons.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, participa aquesta vesprada en la inauguració de la convocatòria ciclista, que tindrà lloc precisament en La Marina, i en la qual participaran els ciclistes Miguel Indurain i Peio Ruiz Cabestany, ambdós titulars de nombrosos campionats i proves ciclistes internacionals durant les seues etapes en actiu en el ciclisme esportiu professional.

Més de 3.000 participants prendran part en aquesta convocatòria que suma el caràcter cívic a les seues arrels netament esportives, i que suposa una reivindicació de les dues rodes com a mitjà de transport i de mobilitat solidari i sostenible. La nova edició és la número catorze, presenta un nou circuit amb 3 distàncies de diferent grau de dificultat, que trien els participants: 190 quilòmetres amb 4 ports (dificultat alta), 105 quilòmetres amb 2 ports (dificultat mitjana), i 76 quilòmetres amb 1 port (dificultat baixa). La major part de l’itinerari general es desenvolupa per la Serra Calderona. Les eixides es donaran demà dissabte a les 7.30 hores, 8.00 hores i 8.30 hores, començant per la més llarga.

La Marxa Ciutat de València Gran Fons Internacional és una marxa cicloesportiva que exclou la competició, amb un format de participació de 48 hores i un caràcter popular, familiar i inclusiu, segons subratllen els seus organitzadors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + catorze =

Informacion coronavirus