caixa popular

Marxa ciclista per a celebrar la Setmana de la Mobilitat

Marxa ciclista per a celebrar la Setmana de la Mobilitat
21/09/2018 -

Un centenar d’alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Joanot Martorell i una vintena de majors del centre social Senabre han pedalejat aquest matí des del districte de Jesús fins a la plaça de l’Ajuntament escortats per agents de la Policia Local, en la tercera marxa ciclista en què participen tots dos col·lectius en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. En arribar a la plaça de l’Ajuntament, l’alcalde, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, i la regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, els ha rebut i ha destacat aquest tipus d’iniciatives, «que promocionen entre els més jóvens els valors de la sostenibilitat».

«L’Ajuntament de València està plenament compromés amb una mobilitat més sostenible per a la ciutat: menys contaminant i que possibilite una major fluïdesa de l’espai públic», ha afirmat l’alcalde. «Per això, un any més, ens unim a la Setmana Europea de la Mobilitat i impulsem i donem suport a activitats com la de hui, que promocionen entre els més jóvens els valors de la sostenibilitat».

És el tercer any consecutiu que, a iniciativa de la Policia Local i coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, s’ha organitzat un passeig ciclista amb centres educatius i socials del districte de Jesús, amb l’objectiu de conscienciar, tant a la població adolescent com a la gent gran, sobre l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport econòmic, saludable i respectuós amb el medi ambient.

DIA SENSE COTXE

En finalitzar l’acte, el regidor Giuseppe Grezzi ha recordat que demà dia 22, amb motiu del Dia sense cotxe, viatjar en l’EMT serà gratuït i, a més, la plaça de l’Ajuntament es convertirà en zona de vianants des de les 14 hores fins a les 22 hores. Es realitzaran així mateix activitats lúdiques infantils i per a un públic més general al llarg de la jornada. El titular de Mobilitat Sostenible també s’ha referit a altres accions programades per a aquest dissabte, com la que promou l’Associació de Guies Oficials de la Comunitat Valenciana, consistent en dues visites guiades per la ciutat utilitzant les línies 5 i 95 de l’EMT.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =