25n
25N
25N

Marxa amb bicicleta per a reivindicar la igualtat entre hòmens i dones

Marxa amb bicicleta per a reivindicar la igualtat entre hòmens i dones
29/03/2017 -

Dissabte que ve tindrà lloc la Marxa amb Bicicleta fins al Saler, una activitat ludicofestiva que aposta per visibilitzar i reivindicar una societat igualitària, així com per la igualtat real entre hòmens i dones. Les persones participants podran eixir des de la porta de l’Oceanogràfic amb bicicleta, o acudir amb la línia 25 de l’EMT que connecta València amb el Saler. L’hora de començament serà les 10:00.

Es tracta d’una activitat emmarcada dins de la celebració del Dia internacional de la Dona el 8 de març, organitzada per la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, junt amb l’Alcaldia del Saler. “En la jornada reivindicarem, totes i tots junts, l’apoderament de les dones i unes vides lliures de violència masclista. Volem que vinguen a participar i gaudir hòmens, dones, xiquets i xiquetes; és una activitat oberta a qualsevol persona”, ha explicat la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano.

ACTIVITATS PER A UNA JORNADA FESTIVA

La jornada començarà a les 10.00 hores des de la porta de l’Oceanogràfic, en direcció al Saler a través del carril bici, aproximadament 9 quilòmetres de ruta tranquil·la i pausada. En arribar s’ha organitzat una visita guiada pel Parc Natural de la Devesa, també amb les persones que vinguen amb autobús urbà, així com els mateixos veïns i veïnes del Saler. Es podrà gaudir d’un recorregut per les platges del Saler i la Devesa en què agents mediambientals explicaran els valors naturals i ambientals del Parc Natural.

La programació inclou una muixeranga, batucada, el recital de poesia titulat “Gloria Fuertes i altres dones fortes”, i un menjar col·lectiu a les instal·lacions de l’IES El Saler. Les persones interessades a participar han d’inscriure’s, fins a les 14.00 hores de demà dijous, per mitjà d’un correu electrònic a l’adreça electrònica elsaler@valencia.es.

Tant des de la Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives com des de l’Alcaldia del Saler s’ha agraït la col·laboració de València en Bici, Visit Albufera, Jove Muixeranga de València, Batucada El Saler i l’IES El Saler.

CRONOGRAMA DE LA JORNADA

10.00 h. Concentració de participants amb bicicleta en el punt d’eixida de València: porta de l’Oceanogràfic. Eixida dels grups pel carril bici en direcció a Pinedo: establiment de grups i de voluntaris-acompanyants (suport tècnic de València en Bici).

10.30 h. Arribada a la Creu de la Conca a la platja de Pinedo. Trobada i agrupament amb el grup dels Pobles del Sud.

10.45 h. Continuació cap al Saler.

11.15 h. Arribada al Saler (jardí de la plaça de la Casa de la Demanà) i trobada amb les persones residents i amb les que hi arriben directament.
Muixeranga de benvinguda.

11.30 h. Començament del recorregut per les platges del Saler i la Devesa.

13.00 h. Arribada a l’hotel Sidi, muixeranga i tornada per la Devesa cap al Saler. Durant el recorregut, agents mediambientals comentaran els valors naturals i ambientals d’aquest Parc Natural.

13.45 h. Arribada a l’IES El Saler: muixeranga, copa i picadeta de benvinguda a càrrec de l’Ajuntament del Saler.

14.00 h. Començament de les activitats al pati de l’IES:
Recital de poesia “Gloria Fuertes i altres dones fortes” per part del grup Faristol. Menjar col·lectiu popular.

16.30 h. Agrupament de participants per a tornar a València pel mateix itinerari d’arribada.

17.30 h. Arribada a l’entrada de l’Oceanogràfic i fi de la jornada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =

museo prehistoria
museo prehistoria