caixa popular

Marcelino: "El de Cancelo és d'elogiar, sabia que s'anava a l'Inter i va voler jugar, ve a demostrar el que és com a persona"

El tècnic està orgullós del seu equip però reconeix que encara els queda molt treball per fer

Marcelino: "El de Cancelo és d'elogiar, sabia que s'anava a l'Inter i va voler jugar, ve a demostrar el que és com a persona"

Valoració:

“No som un equip que solament vulga defensar, volem defensar i atacar. Ataquem quan tenim la pilota, hem fet avui bastants ocasions com per a tenir un resultat més favorable. El fet que el rival s’haja quedat amb deu ens ha beneficiat. Estic molt satisfet però estem lluny del que volem ser però també dic que tenim bases molt solgudes i actituds individuals molt bones. Volíem guanyar a les pautes d’estil que volem implantar. Hem concedit molt poc, hem generat molt en contraatac, en atac. Hem jugat un partit amb un gran esforç físic amb molta calor. Estic molt satisfet del treball realitzat, ho haguera estat amb qualsevol resultat però després del treball es mereixien el triomf”

Ovació a Cancelo i comiat de Mestalla…

“El de Cancelo és d’elogiar. Sabia que anava anar a l’Inter abans de jugar el partit i va voler jugar. Ve a demostrar el que és com a persona, que ha tingut una vida no fàcil i que és molt caràcter i sentiment. Estic encantat d’haver-ho conegut, em quede amb el gest que ha tingut amb els seus companys, amb l’afició i amb el club”.

Murillo i Paulista s’adaptaren en poc temps…

“Els fitxatges, parlen el castellà i coneixen la nostra Lliga. Són factors molt importants perquè el seu període d’adaptació serà menor. A un ho conec molt i Murillo té experiència. Ficaran la competitivitat en eixe lloc i esperem que ens oferisquen molt”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + sis =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris