25n
25N
25N

Marcelino: "Dins del vestuari hem de tenir il·lusió i ambició però no eufòria"

Marcelino: "Dins del vestuari hem de tenir il·lusió i ambició però no eufòria"

Quin és el sostre d’aquest València?

“El sostre és seguir per este camí, pas a pas, partit a partit, seguir amb esta mentalitat, amb l’esforç, amb la companyonia, amb molta humilitat i pensar que cada partit que juguem és una final i intentar afrontar-ho com el de hui”.

Existeix el perill de no mantenir aquest ritme en els 90 minuts de partit?

“És impossible mantenir 90 minuts la mateixa intensitat, concentració, encert, criteri… El del partit del Betis reconeixem que vam poder fer-ho millor, que igual ens relaxem però en cinc minuts és difícil que et fiquen tres gols, no s’ajusta a una anàlisi del perquè. Tots ho passem molt mal però vuit dies després som capaços de mantenir la porteria a zero”.

Segons els nombres d’estes jornades, ara mateix és el millor València de la història…

Solament hem de donar les gràcies a estos jugadors perquè són els que han aconseguit aquests nombres. Tenim la gran sort de veure jugar i treballar a aquest grup i anem entre tots a seguir amb eixa humilitat, estant junts doncs ens queden molts partits”.

Hi ha eufòria…?

Crec que l’afició pot estar eufòrica perquè veu a un València que li agrada, veu valors amb els quals s’identifica, a part del joc i dels resultats. Nosaltres els donem les gràcies per aquest suport. La sensació des de la banqueta era que el camp estava ple, l’ambient i el comiat han sigut extraordinaris. Açò és molt llarg i molt difícil, tots voldran guanyar-nos per primera vegada. Dins del vestuari hem de tenir il·lusió i ambició però no eufòria. L’eufòria ens confondrà i ens portarà a no ser l’equip que volem.

Ha sigut el partit perfecte?

No crec que existisca el partit perfecte. Tenim la capacitat de millorar-ho. És difícil veure un primer temps com el que hem vist avui i cal tenir en compte que ens enfrontàvem a un gran rival, que està jugant Champions i que està en la part alta de la taula. Hem estat encertats, ràpids, intensos, hem jugat amb molt criteri. El rival no ens va fer una clara ocasió i en el segon temps el segon gol ens va ajudar molt. No es pot mantenir aqueix ritme, necessitarem a la graderia que ens espente.

Ha sigut molta la diferència en el camp amb un rival directe?

No crec que existisca la diferència que s’ha vist avui en el joc. Açò és una marató, són 38 passos de pujar una escala, hem pujat 9, ens queda un món. Hem de seguir gaudint i pensar que en tres dies tenim un partit de Copa, descansarem i tornarem a la Lliga on tenim un partit complicat perquè el rival està en un moment difícil.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 10 =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020