25n
25N
25N

Burjassot viatja de la revista al musical amb "Maravilloso fue volver"

Burjassot viatja de la revista al musical amb "Maravilloso fue volver"
02/12/2019 -

Un espectacle de revista al més pur estil musical. Això és el que el públic del Centre Cultural Tívoli de Burjassot trobarà en la famosa representació de “Maravilloso fue volver”, espectacle que arribarà al municipi el divendres 13 de desembre a les 20.00 hores de mans de la companyia Saga Produccions sota la direcció de José Saiz i com a homenatge a Lina Morgan.

Les entrades, amb un preu de 6€, ja poden adquirir-se en Servientrada i a la Casa de Cultura de Burjassot o bé en taquilla del Tívoli el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici d’aquest.

“Meravellós va ser tornar” és un espectacle de revista al més pur estil musical, en el qual es recorden les cançons de l’ahir fusionant-se amb els temes més populars de l’actualitat. Amb unes coreografies de somni i un gran elenc d’artistes, el públic podrà gaudir durant més d’hora i mitja d’una comèdia entranyable en la qual s’homenatjarà, com s’ha assenyalat, a la gran Lina Morgan.

Una oportunitat única de gaudir d’aquest espectacle que arriba al municipi dins de la programació cultural anual de l’Ajuntament de Burjassot, des de l’àrea de Cultura i Joventut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 15 =