25n
25N
25N

La Marató Solidària Reviscolem Sueca recapta 11.874 euros

La Marató Solidària Reviscolem Sueca recapta 11.874 euros
06/05/2020 -

Des de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Sueca volen mostrar el seu agraïment a tota la ciutadania pel gran suport que ha tingut la iniciativa de la Marató Solidària Reviscolem Sueca, organitzada pels clubs esportius de la ciutat amb la col·laboració de l’Ajuntament, i amb l’objectiu d’unir la pràctica saludable de l’esport a casa amb la solidaritat en favor de les famílies més desfavorides en esta crisi sanitària.

El número total d’inscrits va ser de 2.698 participants i la recaptació obtinguda va ascendir a 11.874 euros. “Ha sigut tot un èxit i per això vull donar les gràcies a tots els clubs esportius, ja que sense ells esta iniciativa no haguera sigut possible; a l’alcalde i a l’ajuntament pel seu suport; a tots els participants, per la seua solidaritat; a Mychip, per facilitar de manera gratuïta les inscripcions; als esportistes que van oferir sessions en directe, com Vicent Cabeza, Jorge Navarro, Sara Ferrer, Mónica Carrasquer i Sara Bonillo; a les empreses col·laboradores, que van aportar fins a 89 regals per a ser sortejats entre els inscrits a la marató; i, especialment, a Lucas Soler, Marià Marqués, María Ferri i Julián Sáez”, ha afirmat la regidora d’Esport, Celia Beltrán.

Així mateix ha volgut agrair a les empreses i clubs esportius de la ciutat la seua col·laboració en forma de regals “com Caixa Rural, Justo Comunicacions, Reed 21, Daigan Global Sport, que van aportar cadascun una bicicleta; Aigües de Sueca, que va donar una tauleta; el Consell Agrari, que va donar 21 quilos d’Arròs; i altres empreses que han aportat diferents regals com ara Cafés Hervás, el forn de la Beata Inés, el forn Iborra, el Tocador de Neus, Crossfit Esport, Salva Barber, Maeva Muñoz, Campos Racing, etc. I als clubs esportius, que també han donat regals de material o en forma de mensualitat”, ha explicat Celia Beltrán.

A causa de les circumstàncies de confinament que vivim, la regidora ha volgut informar que, per a realitzar el lliurament de regals, es posaran en contacte via telefònica amb els afortunats a fi de concretar este lliurament.

D’altra banda, Celia Beltrán ha volgut explicar també que els diners recaptats es posaran a disposició del departament d’Acció Social, els quals, sobre la base d’uns criteris determinats, seran els encarregats d’entregar-los a les famílies que més ho necessiten, “intentant que arribe al major número possible. De tot això, s’informarà amb total transparència”. La regidora d’Acció Social i Comerç, Manoli Egea, ha afirmat que “cada vegada estic més orgullosa del meu poble perquè ha demostrat que, quan se li necessita, està sempre. Vull donar les gràcies a tots els participants i, sobretot, estem molt contents per eixes persones que es beneficiaran dels diners recaptats per a poder suportar millor esta situació. Assenyalar també que eixos diners es gastaran en el comerç local i, així, al mateix temps, intentarem reactivar-lo com es mereix. Gràcies també als clubs esportius i, sobretot, a la regidora d’Esport que, només se li va plantejar esta iniciativa, va pensar en les persones que més ho necessiten. Gràcies als organitzadors, tant de l’Ajuntament com dels clubs esportius, perquè han treballat moltíssim perquè este esdeveniment fora tot un èxit”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 1 =

museo prehistoria