25n
25N
25N

Aprén a fer una manualitat divertida per a decorar les teues llapisseres

T’ensenyem a fer una taronja per a adornar el teu material escolar

08/07/2020 -

Proposem una nova manualitat senzilla i refrescant: fruites per a decorar les llapisseres. Concretament, farem una taronja de goma EVA amb la seua fulla verda per a adornar una llapissera. És una forma molt fàcil d’entretenir-se a l’estiu i de fer més cridaner i personal el material escolar. Pots fer-la a casa amb poc material i en tan sols un moment. Únicament necessitaràs:

  • Goma EVA de color taronja
  • Cartolina de color verd
  • Una llapissera
  • Unes tisores
  • Pegament

Els passos que has de seguir són:

1) Traça un cercle gran en la goma EVA taronja. Com és una forma senzilla, pots fer-ho a mà alçada. Si vols aconseguir un traçat més precís, pots utilitzar un compàs o una plantilla.

2) Retalla el cercle amb les tisores seguint la guia marcada pel llapis. Vés amb compte i fes-ho a poc a poc.

3) Una vegada tingues tota la taronja retallada, dibuixa dos rectangles xicotets en el centre, paral·lels, per a fer dos talls on posteriorment introduiràs el llapis. Per a fer les incisions amb les tisores, doblega el cercle per cada rectangle.

4) Ja pots introduir la llapissera pels talls i veure com queda la taronja sobre ella. Per a donar-li el toc final, dibuixa la tija i la fulla de la fruita en la cartolina verda. A continuació, retalla aquesta peça i pega-la amb pegament sobre la taronja, en la part de dalt. Posa pegament només en la tija, que és la part que anirà adherida al cercle.

I ja pots utilitzar la teua llapissera amb el teu segell personal. Pots fer més fruites i aconseguir un estoig replet de material refrescant. Anima’t a provar-ho!

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 17 =