25n
25N
25N

Mans a l'obra

“El que està passant amb la línia T2 de Metrovalencia és intolerable. Que el Consell no es plantege acabar una infraestructura en la qual ja s’han invertit dos terços del cost total, no té cap sentit. És un despropòsit perdre 200 milions”. Així començava la meua primera reflexió respecte a este tema l’any passat.

En Ciutadans (Cs) este no és un tema que ens preocupa ara, ens ha preocupat sempre. L’any passat ja iniciàrem la ferma reivindicació d’esta infraestructura, necessària per a la vertebració del territori i per a la millora de la mobilitat dels valencians.

El passat mes de novembre, la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori indicava “que seria imprudent si anunciara la represa de les obres”. I nosaltres li contestàvem que s’equivocava, que la imprudència radicava a perdre l’invertit o, la qual cosa és més greu, a gastar diners dels pressupostos de la Generalitat per a desfer el construït.

I li llançàvem les següents preguntes: Com li explicarà el Govern a la societat valenciana que en comptes d’emprar els seus diners a acabar una infraestructura per a donar-los millor servei, ho destinarà a retirar el que ja està fet perquè no es deteriore? Algú es gastaria els seus estalvis a desarmar les obres de la seua casa abans que acabar-la?

Com veuen, ens preocupava i molt la deixadesa del Consell en este assumpte. I davant açò, a més d’escriure alguns articles de premsa en este sentit, des de Cs ens vam posar a la feina i realitzem diferents iniciatives on instàvem al Consell a continuar amb les obres ‘fantasma’ de la línia T2.

Després que en Nit de cap d’any, la línia T2 de Metrovalencia servira com a zona per a realitzar una festa il·legal, vaig realitzar una petició a Conselleria per a visitar les obres, i després d’evasives, allí estava jo amb el meu casc i botes de seguretat per a veure la situació en la qual es trobava.

Mentrestant, en les notícies es llançava novament la tònica del Govern del Botànic: queixa i inacció, on el President de la Generalitat i de l’alcalde de la ciutat escorrien l’embalum i eixien per la tangent, llançant-li la pilota a la teulada de l’Estat. En comptes d’assumir el problema i cercar solucions, s’atrevien a afirmar que “ells no podien fer gens, que era el Govern d’Espanya qui havia d’invertir per a acabar esta infraestructura paralitzada des del 2011”.

Amb l’última notícia sobre este assumpte, em sent orgullosa, ens sentim orgullosos en Cs, perquè per fi se’ns dóna la raó del que hem demanat moltes vegades, ens donen la raó. Increïble però cert! Però la Conselleria sí que pot aportar finançament per a acabar esta infraestructura. És necessari i de justícia que es finalitzen unes infraestructures que ja estaven previstes, no és presentable mantenir una ciutat trepada amb unes infraestructures tan importants a mitjà executar, per una qüestió ideològica. Cal deixar fóra la ideologia i pensar més en els valencians.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa