25n
25N
25N

Manises sol·licita ajuda a la Diputació per a transformar l'antiga estació de Renfe en una oficina de turisme

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, s’ha reunit amb el regidor de Cultura de Manises, qui li ha explicat els seus projectes d’ampliació del museu de ceràmica de Manises i de l’auditori Germanías

Manises sol·licita ajuda a la Diputació per a transformar l'antiga estació de Renfe en una oficina de turisme
03/11/2016 -

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, es va reunir ahir amb el regidor de Cultura i Patrimoni Històric de Manises, Xavier Morant, a qui li ha informat les diferents línies d’ajudes que té la Diputació i que poden sol·licitar per a mantenir i posar en valor el patrimoni històric del municipi.

“El consistori de Manises vol transformar l’antiga estació de Renfe del municipi en una oficina de turisme. Des de la Diputació ens comprometem a estudiar aquest projecte, ja que l’estació és un punt de referència en el municipi, està molt bé comunicada i en ella hi ha mostres de ceràmica del Segle XVIII i XIX”, ha explicat el diputat de Cooperació. Morant ha informat també a Emili Altur d’altres projectes que volen emprendre des de l’ajuntament. “Volem dur a terme un projecte d’ampliació del Museu de Ceràmica de Manises, amb l’objectiu que també es puga visitar la ceràmica del Segle XX”.

Finalment, el regidor de Cultura ha explicat al diputat que “l’ajuntament ha adquirit propietats adjacents a l’Auditori Germanias amb l’objectiu d’ampliar-ho i crear així un espai multiusos que puga ser utilitzat per diverses associacions i entitats, de manera que es millore la vida cultural de la ciutat”.

El diputat de Cooperació ha mostrat el seu interès en aquests projectes ja que “estan destinats a cobrir diferents necessitats del municipi” i ha assegurat que “des de la Diputació recolzarem aquells projectes que posen en valor el patrimoni municipal i que milloren la qualitat de vida dels ciutadans”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =