25n
Orgull
Orgull

Manises ofereix una masterclass de Spinning que conjumina esport i solidaritat

Manises ofereix una masterclass de Spinning que conjumina esport i solidaritat
27/08/2019 -

El Club d’Atletisme Tragaleguas de Manises, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manises, ha organitzat per al 7 de setembre una masterclass de spinning solidària amb la carrera contra el càncer Runcancer que se celebrarà el 27 d’octubre a Manises.

L’activitat, que tindrà lloc a la piscina descoberta de Manises, constarà d’un cicle de dues sessions de tres hores cadascuna, una de matí de 10 a 13 hores i una altra de vesprada de 17 a 20 h, per a les quals s’ofereixen una totalitat de 110 places. A aquesta masterclass es podran inscriure totes les persones majors de setze anys que així ho desitgen fins al 4 de setembre o fins que s’esgoten les places. Per tal de formalitzar la inscripció s’ha de telefonar al 644 74 79 27 i realitzar una transferència bancària de 25 € per a només una sessió o de 45 € per a les dues.

Vero Almero, Lourdes Pérez, David Ruiz i Alfredo Chaparro seran els professionals encarregats d’impartir les classes. Amb la inscripció s’inclou, entre altres serveis, bany lliure, avituallament, regals commemoratius de l’esdeveniment, un dorsal per a la carrera Runcancer de Manises, accés a les instal·lacions per a acompanyants per 1 € i un plat de paella, consumició i postre per a les persones que participen en les dues sessions.

Segons paraules del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manises, Guillermo Martínez, “fomentar els valors de l’esport és prioritari per a nosaltres, i millor encara si a més, es fa amb una finalitat solidària com aquesta mastesclass”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =