25n
Orgull
Orgull

Manises intensifica les relacions amb la ciutat italiana de Montelupo, també productora de ceràmica

Manises intensifica les relacions amb la ciutat italiana de Montelupo, també productora de ceràmica
09/09/2019 -

Manises represa amb força les relacions amb la ciutat germanada Montelupo (Itàlia) amb el programa d’intercanvi educatiu «La nostra tradició ceràmica s’uneix», un projecte acollit per la plataforma europea de mobilitat juvenil Erasmus+.

La iniciativa consisteix, principalment, en la investigació de les similituds entre la ceràmica produïda en totes dues localitats des dels seus orígens. En la primera etapa del projecte, dotze joves entre 14 i 18 anys procedents de Manises han viatjat a Montelupo i durant huit dies treballaren al costat d’altres dotze joves de la localitat italiana en la cerca de peces i pintures originals de Manises repartides per diferents museus i edificis històrics de la Toscana. De la mateixa manera, i per a completar la programació, els estudiants italians visitaran Manises més endavant amb els mateixos objectius educatius.

D’una banda, aquest projecte de cooperació significa per a tots dos ajuntaments un reforç de la connexió entre els municipis. D’altra banda. i segons la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Manises, Irene Camps, «es tracta d’una gran oportunitat d’intercanvi cultural per als i les joves participants, els qui milloraren les seues habilitats socials, lingüístiques, de treball en grup i d’organització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =