25n
25N
25N

Manises entrega demà el premi de pintura Ciutat de Manises

Manises entrega demà el premi de pintura Ciutat de Manises
30/09/2019 -

La sala d’exposicions del MUMAF de Manises, situat a l’edifici «L’Art» acollirà l’1 d’octubre, a les 19 hores, el lliurament dels Premis de Pintura Ciutat de Manises 2019.

Segons paraules del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant, «aquests premis suposen una gran oportunitat per a totes aquelles persones amb talent que volen dedicar-s’a aquest art tan enriquidor. Amb aquests premis volem mostrar el nostre suport a aquestes persones, per tal que puguen exhibir les seues creacions i tinguen motivació per a continuar creant».

Marina Iglesias Mateos ha estat l’artista guanyadora del Premi Nacional de Pintura “Ciutat de Manises” 2019 dotat amb 1.500 euros per la seua obra “La Victòria de Constantí”, una pintura de caràcter històric sobre la batalla del Pont Milvio. El quadre de l’autora valenciana està realitzat en oli i esprai sobre llenç de 100×120 cm.

D’altra banda, el jurat ha volgut fer una menció especial per les característiques artístiques i tècniques a les obres: “Aigües Negres. Composition5”, del valencià Aaron Fernández Duvalse, i “White on Orange”, del sevillà José María Díaz Ligüeri Ariñoal .

Al concurs s’han presentat 334 obres, dels quals el jurat ha seleccionat 16 que figuraren al catàleg que s’editarà i seran exposades de l’1 al 21 d’octubre al MUMAF de Manises, tal com va fer-ho la imatge promocional d’aquest any, la qual pertany a l’obra guanyadora del Premi de Pintura Ciutat de Manises 2017.

L’alt nivell de participació és deu al fet que els bases del concurs permetien realitzar la inscripció online mitjançant l’enviament de l’obra, de manera que hi poguera participar gent de tot el territori nacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + deu =