caixa popular

Manises posa en marxa un procés participatiu per reanomenar un parc del Barri del Carmen

Manises posa en marxa un procés participatiu per reanomenar un parc del Barri del Carmen
15/02/2018 -

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manises, ha posat en marxa un procés amb el qual, a través de la web municipal, la ciutadania empadronada a Manises podrà, d’una banda, triar el nom del parc situat al Barri del Carme, que s’està remodelant en l’actualitat i, d’altra, valorar els serveis que presta el Consistori i el tracte rebut per part del personal.

Dos senzills qüestionaris anònims que es trobaran actius a la web municipal des d’aquesta setmana i fins el dia 5 de març. Posteriorment, s’obrirà un termini de votació presencial del qual s’informarà més endavant per facilitar la participació de tots els veïns i veïnes.

Segons paraules del regidor de Participació Ciutadana i Personal, Manuel Gutiérrez, “després de la presentació del reglament de participació ciutadana, aquest és un pas mes enllà que permetrà dotar els nostres veïns de veu en algunes de les decisions municipals. El model de govern obert i la proximitat amb els habitants de Manises és un dels eixos principals d’aquest equip de govern”.

Els noms dels 5 homes que trobem entre les propostes ixen d’acords plenaris passats en els quals es va decidir posar-los el nom a un carrer. A més a més, l’equip de govern va decidir afegir 5 dones més a les propostes per tal de què existira paritat entre les diferents opcions.

Entre les propostes que es troben a la web municipal www.manises.es, es troben els noms següents: Santiago Díez Mazo, Vicente Ferrer Moncho, Luis García-Berlanga Martí, Antoni Asunción Hernández, Juan Hurtado Mateu, Emilia Pardo Bazán, Dolores Ibárruri Gómez, Carmen Carpintero Mora, Ana Orantes Ruiz i Concepción Arenal Ponte.

Recordem que aquest parc situat al barri del Carme va formar part del primer procés participatiu de l’actual equip de govern ja que es va realitzar una enquesta ciutadana amb la finalitat de què els veïns i veïnes de la zona pogueren triar què volien al voltant de les seues vivendes. L’opció guanyadora i sobre la qual s’està treballant en l’actualitat, és un parc amb zona lúdic-esportiva, projecte que a més es va presentar a la ciutadania per tal de tindre en compte les seues aportacions. D’aquesta manera “demostrem una volta més que governar al costat dels ciutadans és possible” ha afegit Manuel Gutiérrez.

Pel que fa a l’enquesta de valoració del personal públic de l’Ajuntament de Manises, es podrà valorar de l’1 al 10 les àrees municipals que comporten una atenció al públic com ara Urbanisme, Policia Local o Serveis Socials, entre altres.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC