25n
25N
25N

Manises inverteix en la millora energètica i modernització del Parc Empresarial

Manises inverteix en la millora energètica i modernització del Parc Empresarial
28/11/2019 -

L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, inicia un projecte de millores al polígon Parc Empresarial Aeroport de Manises per al qual s’ha fet una inversió de 214.990 €, dels quals l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha subvencionat 120.000 €, dins del pla d’ajudes per a projectes de modernització i dotació d’infraestructures en polígons.

Durant les setmanes vinents Elecnor, l’empresa encarregada d’aquest projecte, renovarà la pintura viària horitzontal de tot el polígon, i també es procedirà a substitució de l’enllumenat amb la finalitat d’aconseguir estalviar energia, adequant-lo a la normativa vigent, limitant la contaminació lumínica.

Totes les lluminàries es canviaran per peretes de led, la qual cosa permetrà un considerable estalvi energètic, passant de 150-250w en l’actualitat a 40w després dels canvis. En definitiva, es milloraran més de 400 punts de llum i les accions es duran a terme a la nit, per tal d’evitar molestar a les empreses situades al polígon durant l’horari laboral.

Segons paraules del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader (Podemos), «una de les nostres prioritats és condicionar adequadament el polígon Parc Empresarial Aeroport de Manises, així com garantir la sostenibilitat d’aquestes renovacions a través de l’eficiència energètica».

La potència total instal·lada serà 12,88kW, un 75% inferior a l’actual, una renovació que es durà a terme sense detriment de la quantitat de llum, perquè les actuals carcasses que es van a substituir són molt antigues i no reflecteixen la totalitat de la potència contractada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + setze =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell