25n
25N
25N

Manises inaugura l’exposició “Imprescindibles per a la pau”

Manises inaugura l’exposició “Imprescindibles per a la pau”
29/01/2020 -

L’Ajuntament de Manises a través de la Regidoria d’Igualtat ha preparat nombroses activitats amb motiu del dia 8 de març, Dia Internacional per la lluita dels drets de les dones.

A partir de hui estarà oberta al públic l’exposició “Imprescindibles per a la pau”, una mostra organitzada per Casa Violeta amb la col·laboració d’ACNUR en la qual podrem trobar imatgers de dones africanes en situacions quotidianes per tal de poder abastar tota mena d’àmbits que conformen la vida de les persones per treballar i integrar la igualtat de drets. És imprescindible posar el focus en les dones que s’han vist excloses dels espais de presa de decisions tant públics com privats, negant-los la possibilitat de construir el seu present i futur, un dret que resulta fonamental per a la llibertat de qualsevol persona.

L’exposició compta amb un total de 21 imatges, les quals inclouen una descripció de l’escena que està tenint lloc en la fotografia, qui figura en aquesta i una ubicació en un mapa de la zona, donant una visió de la problemàtica en el continent africà. Cada imatge abasta diferents aspectes de les vides de les persones com ara la salut, creativitat, seguretat, autonomia, participació social i identitat.

«L’objectiu d’acollir aquesta exposició és el de formar tant a l’alumnat dels IES de Manises com a la ciutadania en la importància d’adquirir consciència i actuar d’una forma que ens dirigisca a la construcció d’una societat igualitària, a més de tractar el dret a què totes les persones tinguen poder de decisió sobre les seues vides des d’una igualtat de condicions», ha remarcat la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Manises, Maria Irene Camps (PODEMOS).

L’exposició es podrà visitar a partir del 29 de gener fins al 16 de març, en horari de 9 a 14 h a Casa Violeta situada a l’avinguda dels Tramvies, 19 (Parc dels Filtres).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

lleida 2020
activem alfafar