25n
25N
25N

Manises ha concedit més de 750 ajudes d'emergència social

Manises ha concedit més de 750 ajudes d'emergència social
27/12/2017 -

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Manises ha concedit més de 750 ajudes d’emergència social perquè les famílies en situació d’emergència de Manises compten amb l’ajuda de l’Ajuntament, que ha destinat un pressupost de 409.162 €.

S’han adjudicat 324 ajudes per a subministres bàsics d’habitatge (llum, aigua i gas) per imports d’entre 500 i 660 €, així com 133 ajudes per a lloguer. Un total de 274.417 € s’han destinat a aquestes dues qüestions.

D’altra banda, s’han atorgat 115 ajudes familiars i d’alimentació destinades a les necessitats bàsiques. A més de 10 ajudes per a ulleres i altres per a alimentació infantil, menjador o escolaritat en escola infantil.

També reben la Renda Garantida 107 famílies de Manises que no disposen dels recursos econòmics mínims per atendre les necessitats bàsiques d’una vida digna.

Finalment, 69 menors han estat exemptes de pagar la taxa esportiva, previ informe de Serveis Socials.

Segons paraules del regidor de Serveis Socials, Carles López, «aquest Ajuntament eminentment social continua treballant per a les persones que requereixen els esforços de les diferents entitats públiques per tal de gaudir d’una vida digna i evitar així l’exclusió social i les conseqüències que d’ella es deriven».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + nou =

bombers
bombers