25n
25N
25N

Manises finalitza les obres del parc infantil de la plaça Vicente Barberá

Manises finalitza les obres del parc infantil de la plaça Vicente Barberá
19/11/2019 -

L’Ajuntament de Manises ha finalitzat ja les obres de remodelació d’una part del parc de la Plaça Vicent Barberà, que van començar la passada setmana. Algunes de les millores que s’han dut a terme han sigut la substitució de zones de jocs infantils per altres completament noves, principalment torres i tobogans; la inclusió d’engrunsadores de dues places i la substitució de paviment de cautxú per un altre que complisca amb l’actual normativa de parcs i jardins. També s’ha millorat el mobiliari del parc, al mateix temps que s’han eliminat els possibles residus i netejat els grafits existents fins ara. Aquest projecte tenia com a objectiu convertir el parc en un espai més agradable i accessible per a les usuàries i usuaris.

Es tracta d’un parc amb una àrea d’actuació molt àmplia, així que uns dels objectius ha sigut la variació de jocs per comprendre edats d’entre 3 i 12 anys i així que jugue el nombre més gran de xiquets possible. Aquesta remodelació és una aposta ferma per l’accessibilitat a tots els espais públics municipals alhora que es reforça la seguretat per a evitar perills i possibles accidents i s’augmenta la seguretat de les xiquetes i xiquets.

Segons el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader (Podemos), «durant aquestes setmanes ja s’han remodelat dos parcs de Manises i el nostre propòsit és millorar a poc a poc tots els espais públics del municipi perquè tothom puga gaudir d’ells».

Durant la passada legislatura ja es van dur a terme diverses millores en diferents parcs. Per exemple, en el parc Els Filtres van finalitzar les modificacions de la zona de jocs infantils de 0 a 3 anys i el corresponent sòl de seguretat de l’àrea més pròxima a Casa Violeta. A més, es va millorar la totalitat de les instal·lacions per a garantir un espai accessible a les usuàries i usuaris. Altres parcs que també s’han remodelat són el parc Enric Valor, el parc de la plaça d’Espanya, José Vilar, Carmen Carpintero i, el més recent, el parc Joan Fuster.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 1 =

lleida 2020
activem alfafar